2777
2789

براش بزنم یا نه

تب خیلی شدید داره و عفونت گلو و ...خیلی بده حالش 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی بیوتیک نداده

فقط بتامتازون و جنتامایسین داده چیکار کنم نمی‌دونم جنتامایسین چیه اصلا خوبه یا نه 

فقط بتامتازون و جنتامایسین داده چیکار کنم نمی‌دونم جنتامایسین چیه اصلا خوبه یا نه

این دکتر بیسواد است 

آمپول نزن اصلا 

اگه تب به خاطر عفونت است باید آنتی بیوتیک میداد

با استامینوفن پارکید تب پایین نمیاد ?

آمپول جنتا خوبه منم زدم من گلودرد دارم چندروز پیش دکتر چندتا آمپول جنتا داد برا خودم 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

این دکتر بیسواد است آمپول نزن اصلا اگه تب به خاطر عفونت است باید آنتی بیوتیک میدادبا استامینوفن پارک ...

چهار ساعت یه بار استامینوفن میدم الان شیاف هم گذاشتم براش انگار نه انگار دیروزم بردم دکتر سرم براش زدن و آمپول دیگه نمی‌دونم چیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم انقد حالش بده 

چهار ساعت یه بار استامینوفن میدم الان شیاف هم گذاشتم براش انگار نه انگار دیروزم بردم دکتر سرم براش ز ...

کدوم‌ شهر هستید 

این بچه عفونت داره که تبش پایین نمیاد 

به بچه دو‌ساله که آمپول جنتا نمیزنن

باید شربت آنتی بیوتیک بخوره

یه دکتر حسابی پیدا کن ببرش مطب

کلینیک نبر بچه را 

یه مشت بی سواد هستند 

ببرش مطب خصوصی

کدوم‌ شهر هستید این بچه عفونت داره که تبش پایین نمیاد به بچه دو‌ساله که آمپول جنتا نمیزننباید شربت آ ...

کرمانشاه ،،کواموکسی کلاو 228 نوشته براش 12 ساعت یه بار اما حس میکنم کمه باید 312 یا 457 می‌نوشت و هشت ساعت یه بار تا عفونت رو زودتر از بین ببره ،