2777
2789
عنوان

چکمونم برگشت خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا مام زیر بار قرضیم ولی این ور اون ور پول پیدا میشه جابجا میکنیم ولی زیر فشاریم

میدونی ما کافه داریم بعد ماه رمضون مجبورمون کردن ببندیم و ما جور اون ماهو داریم میکشیم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
اگه میتونی وسیله ی خونه بفروش ولی نزول نکن فرش زیرپات رو بفروش بدهیتو بده تا برج چهار پول که بیاد دس ...

عقدیم اصن...هرچی طلا داشتم فروختم دیگ هیچی نداریم

منوشوهرم هردو شاغلیم بخاطر یه سری شرایط الان چندماهه وضعیتمون همیه تو خرج روزانمون موندیم میگذره توک ...

ما تا چن وقت پیش نمیذاشتیم پنج هزار تومن قرض دار باشیم الان غرق شدیم...دیگ رد دادم نمیدونم چ گلی ب سر بگیرم

ما تا چن وقت پیش نمیذاشتیم پنج هزار تومن قرض دار باشیم الان غرق شدیم...دیگ رد دادم نمیدونم چ گلی ب س ...

اگه دوست داری بگو کارتون چیه؟وچرا بهاینجا رسیدید شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم یا چند نفر درس بگیرن البته واقعا سی تومن چیزی نیست نگران نباش درست میشه