2777
2789

بچه ها هنوز نامزد نکردیم ولی خب دیگه نامزدیمون نزدیکه لطفا قضاوتم نکنید و خواهرانه راهنمایی کنین 

مم با به پسری آشنا شدم یه سال نیم پیش یه چند وقتی با دوستاش رفتیم بیرون این حرفا و من اصلا پسررو هم سطح خودم نمیدیدم و بعد یه مدتی ترکش کردم وعاشق بود روانی بود یه جورایی و حتی هنوزم پیگیری میکنه 

و من حدودا ۶ ماه بعدش که جدا شدم ازش البته اصلا جدی نبود رابطه 

دوستش پسره که باهاش صمیمی شده بودم چون خیلی آقا بود بهم زنگ و احوال پرسی و من اتفاقی هم بیرون دیدمش و نمیدونم چی شد که عاشق شدیم و الان 9 ماهه با همیم و داره میاد خواستگاری به نظرتون اشتباه بوده کارم ؟ بخدا من نمیخواستم اینجوری بشه ولی خب چیکار کنم عاشق شدیم 🫠

و اون پسره روانی هم هنوز پیگیری البته دوست پسرم باهاش برخورد جدی کرده

Memories pass away, what matters is which ones last.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال اینکه اون پسر روانی مشکل ایجاد کنه تو زندگیتون زیاده

بخدا من با خوبی بهش گفتم به هم نمیخوریم بعدش همه کار کرد که دوباره اوکی بشیم خودشو به در دیوار زد من حالم ازش به هم میخوره چند روز پیشم زنگ زد با خط ناشناس جواب دادم گفت میدونم با فلانی هستی دلت میاد جای من بزاریش انقدر سرش داد زدم که یه تار موشو به امثال تو نمیدم ... که خودش خفه شد

نه کار بدی نکردی، ۶ ماه بعد با دوستش اشنا شدیتو اون دوران که باهم بودین نبوده که. عذاب وجدان نگیر

آخه میدونی موقعی که با اون پسر روانیه حرف میزدم اینا کلا میگفت فلانی روت نظر داره با اینکه ما فقط دوست بودیم و هیچی نبود و الان هم میگه تو از همون موقع زیر سرت رو بلند کرده بودی 

من یه تار موی نامزدم رو به هیچکس نمیدم ولی اون روانی ول کن نیست

ازدواج بااین آدم اشتباهه ولی تواین اشتباهو انجام میدی

چرا اشتباهه؟ وقتی همه زندگیش شدم و هوامو ببشتر از پدرم داره چرا باید اشتباه باشه؟

دوست پسرت خوب باشه اشکال نداره

به دوست پسرم گفتم که من فقط با اون دوست بودم گفت اره میدونم دستم بهت نزده 

یعنی الهی شکر فکر بدی راجبم نمیکنخ

زر زیاد زد بگین شکایت میکنیم ازت به جرم مزاحمت

به جان مادرم ۱۰۰ بار بهش گفتم همش تهدید میکنه منم به نامزدم نمیگم که عصبی نشه 

حالیش نمیشه حروم زاده