2777
2789
عنوان

آقا هستم ومیخوام یه حقه ی بد از مردها رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 14723 بازدید | 271 پست
شاید قدیم اینطوری بوده یا این ترفند رو بچه های نوجوون جوان بده اما الان دسترسی ب اینترنت و بالا رفتن ...

خلاصه بگم هیچ زمانی به اندازه ی الان راحت نبوده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار هستم ...اونایی که مهم تره رو جدا کن تا بیام جواب بدم...

همشون برام مهمه میخوام بدونم😕

اینکه میگن هرچی به پسر کمتر اهمیت بدی بیشتر پیگیرت میشه درسته یان؟ 

و اینکه برای یه پسر چه دختری کنسله

و چه دختری اوکیه؟

وقتی یه دختر رو میبینن چی تو ذهنشونه؟ اینکه یهو صمیمی میشن و میخوان با دوتا شوخی به حرف بکشونت 

اینکه وقتی مثلا یه دختری ساکت و آروم میبینن چه فکری میکنن با خودشون میگن خجالت میکشه یا کلا آروم و افسرده اس؟

از چه چیز دخترا بیشتر خوششون میاد از نظر رفتار و چهره کلا

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
همشون برام مهمه میخوام بدونم😕اینکه میگن هرچی به پسر کمتر اهمیت بدی بیشتر پیگیرت میشه درسته یان؟ و ا ...

بی محلی از یه جایی بگذره باعث سردشدن میشه...سخت بدست اومدن همون چیزیه که توتاپیک push&poolگفتم....برو اون تاپیکو بخون...باید با دست پس بزنی وبا پا پیش بکشی...

و واسه ی این سوالت که چه دختری واسه پسرا کنسله برو تاپیک رفتارهایی که پسرا رو سرد می کنه رو بخون...

فعلادجواب این دوتا رو داشته باش تابقیه ش...

بی محلی از یه جایی بگذره باعث سردشدن میشه...سخت بدست اومدن همون چیزیه که توتاپیک push&poolگفتم.. ...

باش

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
بی محلی از یه جایی بگذره باعث سردشدن میشه...سخت بدست اومدن همون چیزیه که توتاپیک push&poolگفتم.. ...

نمیدونم کدوم تاپیک رو میگید