2777
2789
عنوان

بیایید ازدغدغه هامون بگیم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست
خانواده ام گیر دادن شوهر کن هر کی از فامیل میبینن منو میگن چرا شوهر نمیکنی برات دعا میکنیم ازدواج ک ...

عزیزدلم هیچوقت بادعا کسی روتوزندگیت نیار واسه ما خودش اومده درحال طلاقم چ برسه بادعا بیاد بسپربخدا ازدواجم زوری نیس نمیدونم خانواده ها کی میخوان دست ازحرف مردم بردارن

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم بچه ندارم ولی درکت میکنم نمیدونم چی بگم اروم بشی من خودمم بیقرارم حالم خیلی بد درحال جداییم

من آرزومه یکی بگه پشتتم نترس برو برای جدایی..بابام ک بچه بودم فوت شد مامانمم مشکل قلبی داره میترسم حرفی بزنم دلبسته بچه هامم هستم نمیدونم چی میشه زندگیم الان فقط دعا میکنم موقع زایمانم بمیرم 

امروز خریدم بعد بردم بزارم خونمون ک بعدا بچینم از دست کارگرا افتاد شکست🥲

مبارکه عزیزم انشاالله بسلامتی استفاده کنید عب نداره اگرمیشه یجوری درسش کنید

عزیزدلم هیچوقت بادعا کسی روتوزندگیت نیار واسه ما خودش اومده درحال طلاقم چ برسه بادعا بیاد بسپربخدا ا ...

دعا منظورم طلسم و اینا نیست 

به درگاه خدا دعا میکنم و از بقیه هم می خوام برام دعا کنن که نتیجه نداده 

کم کم دارم کم میارم میزنه به سرم بله بدم بره گور بابای دلم 

دعا کنید برام

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

مبارکه عزیزم انشاالله بسلامتی استفاده کنید عب نداره اگرمیشه یجوری درسش کنید

فدات🥹

نه درس نمیشه خیلی واسش ذوق داشتم🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من آرزومه یکی بگه پشتتم نترس برو برای جدایی..بابام ک بچه بودم فوت شد مامانمم مشکل قلبی داره میترسم ح ...

خدارحمتشون کنه بخدا خیلی خوب درکت میکنم من پدر دارم ولی بخدا انگارندارم خیلی ادیت شدم خونه بابام الان ک اسیب دیدم میگن خودت هرکاری دلت بکن ازیطرفم میخوام جدابشم میگه فامیل بفکرحرف مزدم میترسه مهریه بگیرم همه بلایی سرم اومدتواین زندگی

دعا منظورم طلسم و اینا نیست به درگاه خدا دعا میکنم و از بقیه هم می خوام برام دعا کنن که نتیجه نداده ...

توروخدا هیچیو زوری نخواه بدبخت میشی مث من من زوری باکلی مخالفت قبول کردم دارم جدامیشم نخواستیم ازدواج نکن ولی ب اجبار کاری نکن

بی پولی

شوهرم نیست تنهامون گذاشته

اینده بچهام

ویکیش بیشتر فکرمو مشغول کرده که به دخترم قول دادم فردا ببرمش پارک ناهار پیتزا بخرم براش 

اما ندارم یعنی  هیچی ندارم موندم تا فردا چطور جورکنم شرمنده بچم نشم😔

توروخدا هیچیو زوری نخواه بدبخت میشی مث من من زوری باکلی مخالفت قبول کردم دارم جدامیشم نخواستیم ازدوا ...

چیکبار کنم دله نمیشه که بکنم بندازمش دور

به دلم افتاده روزای خوب در راهه