2777
2789
عنوان

بیایید ازدغدغه هامون بگیم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست
برات دعا میکنم به آرامش برسی من دغدغه و ارزوم اینه پسرم خوب شه درمانی چیزی بیاد براش

مرسی عزیزم انشاالله خدا ب پسرتون سلامتی بده🌻✨🤲🏻

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

چند سالتونه شما ؟ بنظرم خیلی زن عاقلی به نظرمیای

تازه وارد ۲۵ شدم

نطرلطفتونه 🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ام گیر دادن شوهر کن 

هر کی از فامیل میبینن  منو میگن چرا شوهر نمیکنی برات دعا میکنیم ازدواج کنی(انگار خاستگار ندارم)

دلم پیش یکی دیگه گیره که اصلا نمیدونم من و می خواد یا نه 

دو تا خواهر کوچیکتر از خودم دارم که مامانم میگه باید ازدواج کنی وگرنه منتظر نمیمونم و اینا رو شوهر میدم ( که در  این صورت فامیل با کنایه هاشون منو نابود میکنن) 

دست به دامن دعا ، حس ششم و... شدم که کسی که می خوامش بیاد خاستگاری که چند ساله نتیجه نداده

حالا چی بیچاره تر از من هست😐😐

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

من از شما بزرگترم متولد ۷۶ ام ولی مجردم ماشالا شما سرو سامان گرفتید دعا کنید منم ازدواج کنم

انشالله بهترینا نصیبتون بشه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خستم بریدم از نادیده شدن بریدم با یه الکلی زندگی کردن و صبح تا شب تنها بودن بریدم از فکر این ک بچه د ...

عزیزدلم بچه ندارم ولی درکت میکنم نمیدونم چی بگم اروم بشی من خودمم بیقرارم حالم خیلی بد درحال جداییم

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

مرسی عزیزم انشاالله خدا ب پسرتون سلامتی بده🌻✨🤲🏻

فداتشم خواهر ❤️🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا

امروز خریدم بعد بردم بزارم خونمون ک بعدا بچینم از دست کارگرا افتاد شکست🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂