2777
2789

خودت قفل نکردی؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در رابطه با اون تاپیک 

زنان قدرتمند بی نظیرن .....

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نقش زن و مرد مکمل هم هست در زندگیولی من‌شخصیت زن مستقل و غیر وابسته دوست دارم

به دخترم‌ یاد خواهم داد منتظر شانه ای برای تکیه کردن نباشد تا نگران از دست دادنش نباشد

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
نقش زن و مرد مکمل هم هست در زندگیولی من‌شخصیت زن مستقل و غیر وابسته دوست دارم

دقیقا ......

اکثر مردا هم بخاطر شخصیت مستقل زنِ که بهش احترام میزارن وگرنه اگه خود مردا بخوان تکیه گاه باشن با هر بادی پشت زنو خالی میکنند

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دقیقا ......اکثر مردا هم بخاطر شخصیت مستقل زنِ که بهش احترام میزارن وگرنه اگه خود مردا بخوان تکیه گا ...

وقتی اینجا می خونم کتک می خورن یا خیانت بهشون‌میشه و روزی اون مرد رو دوست داشتن یا هنوز دوستش دارن در مخیله م نمی گنجه

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید.