2777
2789

بچها من سر ی مشکلی نیاز بود برم پیش دعانویس که باطل کنم ی دعایی رو 

بعد از ته دلم از خدا خواستم خودش ی راه حل برام بذاره  که من نرم پیش این دعانویس ها 

چند شب بعد خواب دیدم ی دعانویس مومن و صالح بهم معرفی شده که میگفتن سیده و کار هاش همه عالیه هرکی بره جواب میگیره ی حیاط بزرگ و اتاق اتاق عین خونه قدیمی ها داشت رفتم پیشش بهش گفتم مشکلاتمو برام ی قران گذاشت گفت این دوتا سوره رو تا ی مدت بخون که من فکر میکنم یا یک هفته بود یا 40 روز گفت بخون مشکلت حل میشه دوتا سورش هم بلند نبودن یکیش سوره انس(جن) بود یکیشو فراموش کردم 💔

بعد بهش گفتم ینی شما چیزی رو کاغذ نمینویسید برای باطل شدن دعا ی جوری نگاهم کرد انگار که تو تاثیر قرآن رو کمتر از دوتا کلمه روی کاغذ میدونی.. 

قرآن رو هم بهم داد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا محتاجم به بابا رضا (:

منم خیلی محتاجشم😔 خدا هم حاجت منو بده هم مال تورو

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌