2777
2789

چیو حتما بگیریم 

چیو اصلا نگیریم

و هر چیز ک میدونین کمک حال مامانای بی تجربه تو خرید سیسمونی هست ✨❤️

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

بعضی وسایل برای بعضیا ‌کاربردی برای بعضیا نه 

مثلا کالسکه یکی استفاده میکنه یکی نه 

یا کریر بعضیا همه جا استفاده میکنن 

تخت نوزادی تا ۳ سال مثلا زود کاربدشو از دست میده نهایت تا ۱ سال استفاده میشه اینا تجربه اطرافیانم بود

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ببین برا هرمسی متفاوته 

مثلاً دختر من شیر خودم رو خورد پستونک و شیشه شیر اینا نخورد 

فلاکس خریدم کابرد نداشت 

روروک خریدم اصلا سوار نمیشه 

کریر نخریدم

شیر دوش خریدن استفاده نشد

خیلی چیزا واقعا کاربرد نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به جاش از کالسکه و روروئک خیلی راضیم.

ما برای بچه مون تخت نوجوان گرفتیم. فقط کنار خودم میخوابید چون مدام شیر میخورد. رو تخت کنار خودم بود . تو گهواره و اینا بیدار میشد

به سلامتی عزیزمبچه اولتونه؟

ممنون عزیز بله

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

ولی به جاش از کالسکه و روروئک خیلی راضیم.ما برای بچه مون تخت نوجوان گرفتیم. فقط کنار خودم میخوابید چ ...

سلامت باشید عزیزم💟

یعنی تخت نوجوان نگیرم؟

من نظرم بود یه گهواره ساده بگیرم هزینه م بزارم بجاش تخت نوجوان یا نوزاد نوجوان بگیرم🙁

سلامت باشید عزیزم💟یعنی تخت نوجوان نگیرم؟من نظرم بود یه گهواره ساده بگیرم هزینه م بزارم بجاش تخت نوج ...

نه نمیگم نگیرید

ما تخت نوجوان گرفتیم برای بزرگتر شدنش

میتونید از این تخت های کنار مادر یا یا گهواره های بانوجی بگیرید