2777
2789

اول ماه پس اندازم رو برمیدارم سکه میخرم چون اگر کنار نذارم خرج میکنم قطعا

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه کارت بزار برای خرید به کارت برای پس انداز. تو کارت  پس  اندازت دو سوم پولت روبزار. اگر ترس خرج  شدن پولتو داری قلک سفالی بگیر و پولاتو بنداز توشـ.. اگر میتونی قرعه شرکت کنی خیلی عالی میشه.. اگر به حدی پول داری که میتونی طلا شکسته بخری که فبها.. در مورد مقدار درامدت و پس اندازت به هیچ احدالناسی هیچی بروز نده که دندون تیز میکنن برای گرفتن و پس  ندادن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ماه پس اندازم رو برمیدارم سکه میخرم چون اگر کنار نذارم خرج میکنم قطعا

من پولی که تو جیبم میاد اونقد نیست هفته ای 300 تا 700 هست که 200 تومنش برای رزور غذای خوابگاه میره بقیشم برای میان وعده هام یا وسایلی که لازم میشه روم نمیشه ب بابام بگم هی پول بده

همین هفته اول 200 زد 100ش رفت برای رزور غذا، 500 تومن سهام عدالتمم رفت برای وسایلی مث شامپو و ریکا و رب و اینا، باز پول کم اوردم 300زد 140ش شد همیر دندون و ژیلت و صبحونه 2 روز 

اضلا چیزی برام نمیمونه

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
مبلغ زیادی دستت نمیاد مایحتاج ضروری و تهیه کن به پس انداز فکر نکن

همونان انوقد زیاد میشن ک روم نمیشه ب بابام بگم بزن 

همین هفته پیش رب و ماکارونی خریدم این هفته تمومه باز باید بگیرم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
یعنی درآمد داری گلم؟خب بگو حدودا چقدر داری تا کمکت کنم

نه متاسفانه دستم تو جیب بابامه

من پولی که تو جیبم میاد اونقد نیست هفته ای 300 تا 700 هست که 200 تومنش برای رزور غذای خوابگاه میره بقیشم برای میان وعده هام یا وسایلی که لازم میشه روم نمیشه ب بابام بگم هی پول بده

همین هفته اول 200 زد 100ش رفت برای رزور غذا، 500 تومن سهام عدالتمم رفت برای وسایلی مث شامپو و ریکا و رب و اینا، باز پول کم اوردم 300زد 140ش شد همیر دندون و ژیلت و صبحونه 2 روز 

اضلا چیزی برام نمیمونه

همین هفته پیش رب و ماکارونی خریدم این هفته تمومه باز باید بگیرم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
نه متاسفانه دستم تو جیب بابامهمن پولی که تو جیبم میاد اونقد نیست هفته ای 300 تا 700 هست که 200 تومنش ...

خب قشنگم تو که چیزی نداری که بخواهی مدیریتش کنی امیدوارم شغل عالی پیدا کنی،ولی بهتره به مادرت بگی مثلا ماهی ۱۰ ملیون برات بریزن اونو میتونی مدیریت کنی چون یهو میاد دستت .الان فقط فکر درس باش خوب بخور تا انشالله بعد درس کار کنی

خب قشنگم تو که چیزی نداری که بخواهی مدیریتش کنی امیدوارم شغل عالی پیدا کنی،ولی بهتره به مادرت بگی مث ...

ندارن انقد بریزن وضع مالیمون خوب نی 

من حتی وقتایی ک دیگ دانشگاه نیستم مث 2 ترم اصلا پول تو جیبی هم ندارم 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ندارن انقد بریزن وضع مالیمون خوب نی من حتی وقتایی ک دیگ دانشگاه نیستم مث 2 ترم اصلا پول تو جیبی هم ن ...

کدوم شهری؟چه بد ناراحت شدم گلم .انشاالله درس بخونی ی شغل خوب پیدا کنی پولدار بشی خودت کمک خانوادت کنی