2777
2789
عنوان

یک روز قبل از سزارین

110 بازدید | 14 پست

پس فردا نوبت سزارین دارم.خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم.از یطرف استرس عمل و دردای بعدش، از طرفی هم استرس اینهمه رفت وآمد مهمونا.کاش زودتر این یه هفته ده روز به خوشی بگذره.حوصله خودمم ندارم.انقدر بدو بدو و خرید و تمیزی کردم خستم.یه حرف امیدوار کننده بهم بگید🌹

منم شرایط شمارو دارم یکماه دیگه

روحیم نابوده ترس دارم 

هیشکی نیس دلداریم بده

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط شمارو دارم یکماه دیگهروحیم نابوده ترس دارم هیشکی نیس دلداریم بده

من نه ماه تمام با بدویاری شدید و درد گذروندم.دیگه جونی برام نمونده از لحاظ روحی داغونم

منم مثل تو بودم نگران نباش یه ماه بعد بچه یه جوری دهن ادمو سرویس میکنه که حسرت روز زایمانو میکشه🤣

بالاخره اونموقع خودمم و خودم.دیگه به روال زندگی برمیگردم

متاسفانه شهرمون کوچیکه و من با خانواده شوهر توی یه ساختمون زندگی میکنم

ای وای اگه میتونی بیمارستان اتاق بگیر همون جا بمون 

یه اشنا داشتیم بیچاره میگفت رسم داریم تا چهل روز فامیلا میان خونه پیشه مادرو بچع 😐خیلی سخته و افتضاح این رسم و رسوما

بالاخره اونموقع خودمم و خودم.دیگه به روال زندگی برمیگردم

اصلا استرس نکش حین عمل که ادم هیچی نمیفهمه اصلا نه دردی نه چیزی

وقتی اثر بی حسی میره درد شروع میشه که واسه اونم زود میان مسکن میزنن

یه چند روز اول درد دری اونم شیاف بزاری حلع

فقط این رفت‌وامدا ادمو کلافه میکنه

من اصلا دوس ندارم کسی بچرو ببوسه خانواده شوهرم هرکی از راه میرسه میبوسه بچرو

من خرداد زایمان دارم چون کمک دارم مامانم و تبجیم و بابام هستم نگران کارام نیستم اصلا سیسمونی هم خودشون همرو خریدن آوردن چیدن منم دارم آروم آروم خرید میکنم کابینت و فریزر پر میکنم برا زایمانم بالاخره بعدش تا مدتی نمیتونم ولی ترس من از درد بعد سزارین خدا کمک مون کنه من خونه تکونی هم کردم حسابی ،فقط میگم استرس زایمان دارم