2777
2789
عنوان

آزمون سنجش پایه نهم

112 بازدید | 12 پست

از این همه وقت تازه گفتن که دوشنبه آزمون سنجش داریم و از همه کتاب های اصلی هست از اول تا جایی که خوندیم ولی من اصلا وقت ندارم نمیدونم چطوری این همه درس و تا دوشنبه بخونم اصلا نمیشه، درس های روز های دیگه هم باید بخونم، معلم ها هم گفت تو مستمر و انتخاب رشته تاثیر داره خیلی استرس دارم 

نه اصلا تاثیر نداره معلما میخوان بترسونن تا بچه ها بخونن رتبه مدرسه بالا بره چون این زمون برا سنجش م ...

یعنی بدم بدم تو انتخاب رشته و مستمر تاثیر نداره؟ اگه اینجور باشه چیزهایی که یادمه رو مینویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من تو تجربی و انسانی موندم به همشون هم علاقه دارم

وای منم هردو تا رو دوست دارم 🥲

اما با خودم فکر کردم و گفتم انسانی بازار کارش نسبت به تجربی کمتره و رشته های تاپش حقوق و روانشناسی و فرهنگیانه که من فقط روانشناسی رو دوست داشتم اما اشباع شده 

ولی خب تجربی بازارکارش بهتره

توی درسای انسانی هم تاریخ برام خیلییی سخته 

البته تجربی هم ریاضی واسم سخته اما بهتر از حجم تاریخ انسانیه 

توهم شرایطت رو بسنج یکیو انتخاب کن....

آزمون نمونه نمیخوای بدی؟

وای منم هردو تا رو دوست دارم 🥲اما با خودم فکر کردم و گفتم انسانی بازار کارش نسبت به تجربی کمتره و ر ...

من به معلمی و وکیلی و پزشکی علاقه دارم ولی میترسم تو تجربی کنکور بمونم و نتونم قبول شم وگرنه از بچگی عاشق تجربی بودم 

اره نمونه ثبت نام کردم تو چی

من به معلمی و وکیلی و پزشکی علاقه دارم ولی میترسم تو تجربی کنکور بمونم و نتونم قبول شم وگرنه از بچگی ...

آره تو تجربی چون رقابت بالاست، قبولی کنکور خیلی سخته باید خیلی تلاش کردم 

خب برای نمونه اولویتت رو کدوم رشته زدی؟