2777
2789

خانمی بود ک شوهرش بهش میگفته برو دیگه نمیخوامت  خانم هم میذاره میره بعد دوماه مهریه رو میذاره اجرا ولی آقا تا میفهمه مهریه رفته اجرا و ظاهرا حساباش بسته شده زنگ میزنه ک برگرد...

خب شما باشید چه نصیحتی میکنید بهش؟

من گفتم به همسرت بگو نصف مهریه رو بده با حق طلاق ببین چی میگه و این که با مشاور و وکیل مشورت کن اما دونفر شروع کردن ب بد و بیراه گفتن و حتی یکیشون فحش هم داده...

حالا حرفای اینا مهم نیست برام من معمولا اول فکر میکنم بعد حرف میزنم به نظرتون حرفی که زدم عاقلانه نبود؟؟

تاپیک آخرم پلیز گزارش

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خانم بره سر زندگیش آقا اگه بازم غلط زیادی کرد ایندفعه حتما مهریه اش رو بگیره

منم بهش گفتم بره مشاوره ولی از حرفایی ک آقا زده بود بهش مشخص بود میخواد برش گردو نه ک ی جوری مهریه رو بپیچونه

به نظرم خانم بره سر زندگیش آقا اگه بازم غلط زیادی کرد ایندفعه حتما مهریه اش رو بگیره

آقا دیگه چیزی نمیذاره که اون بخواد بگیره میزنه به نام این و اون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
عزیزم منطقی یا غیر منطقی بالاخره پیشنهاد بوده دیگه اون دوتا معلوم الحال معلوم نیست چشون بوده ک اونطو ...

اوهوم یکیش بهم میگفت خونه خراب کنی انگار من اسی رو زور کردم این کارو بکنه خب محترمانه نظرمو گفتم

منم بهش گفتم بره مشاوره ولی از حرفایی ک آقا زده بود بهش مشخص بود میخواد برش گردو نه ک ی جوری مهریه ر ...

صرفا جیزی کنه به نامش برگرده مثلا خونه رو

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤