2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانمی که شوهرش بهش گفت برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 25 پست
منم بهش گفتم بره مشاوره ولی از حرفایی ک آقا زده بود بهش مشخص بود میخواد برش گردو نه ک ی جوری مهریه ر ...

آره به این دقت نکردم خانم اگه برگرده آقا اموالش رو میزنه به نام خانوادش و زنه رو هم دوباره از خونه بیرون می‌کنه بهر حال خدا لعنتش کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقیشم همینه ولی خب بعد این همه سال زندگی نباید مهریه ش رو بگیره؟

اون آقا گفته برگرد تا خانم از گرفتن مهریه پشیمون بشه تا این فرصت داشته باشه پول جابجا کنه و اگه ملک و املاک داره بزنه به نام کس دیگه بعد سر فراغت خانومو طلاق بده. بعد زنه بره درخواست مهریه بده با حساب خالی شااااااااید سالی یه سکه بتونه بگیره

صرفا جیزی کنه به نامش برگرده مثلا خونه رو

منم همینا رو گفتم ک امتیاز بگیره ازش برگرده ولی یکی در جواب حرفام اینو گفت بهم

👇👇👇

چون که مرد میشناختم زنشو سر مهریه کشته...لطفا راجب چیزی که نمیدونی نظر نده اگه کاری که تو میگی رو بکنه تا ابد اون مرد میتونه زندگیشو سیاه کنه چون ازش کینه میگیره

آره به این دقت نکردم خانم اگه برگرده آقا اموالش رو میزنه به نام خانوادش و زنه رو هم دوباره از خونه ب ...

اکثرا گفتن امتیاز بگیر برگرد منم همینطور بعد یکی شروع کرده ب فحاشی ک تو خونه خراب کن و نفهمی

اون آقا گفته برگرد تا خانم از گرفتن مهریه پشیمون بشه تا این فرصت داشته باشه پول جابجا کنه و اگه ملک ...

عزیز منم همینا رو گفتم ولی دوتا کاربر ک مشخصه آقا بودن ب اسم خانم شروع کردن ب بد و بیراه ک تو نمیفمی چون مجردی و اینا

اکثرا گفتن امتیاز بگیر برگرد منم همینطور بعد یکی شروع کرده ب فحاشی ک تو خونه خراب کن و نفهمی

اهمیت نده عزیزم تو قصدت راهنمایی کردن بوده 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
منم همینا رو گفتم ک امتیاز بگیره ازش برگرده ولی یکی در جواب حرفام اینو گفت بهم👇👇👇چون که مرد میشنا ...

اینم راست میگه خانمی بوده شوهرش نمیخواستش و همش جنگ و قهر و دعوا.... تا اینکه تو یه قهر خونه رو میزنه به نام زنه و بعدا هی ازش میخواد خونه رو برگردونه ولی خانمه زیر بار نمیره تا آقا کشتش

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اینم راست میگه خانمی بوده شوهرش نمیخواستش و همش جنگ و قهر و دعوا.... تا اینکه تو یه قهر خونه رو میزن ...

آره خب منطقیه من اطراف خودم زیاد زن کشی ندیدم شاید واسه اینه برام عجیب بود..

ولی خب دیگه هم ک اینطور نیستن

دختر فامیلمون سال ها قبل توافقی جدا شد با این ک مهریه رو بخشید و نمیخواست شوهرش ب اصرار ی خونه زده ب نامش