2777
2789

خودتون به عنوان مادر چی می‌پسندین برای بچتون تا ۲ تومن هم مشکل نیست 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدببینی چیا نداره مصلا صندلی غذا صندلی ماشین ۳چرخه استخر بادی

اسباب بازی تقریبا همه چی داره 

ماشین سه چرخه برای یکساله مناسب هست ؟ شما به عنوان مادر پول می‌پسندین یا وسایل؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

پول..چون بچه فعلا درکی از کادو گرفتن نداره..پول میشه جمش کرد براش یچیزی که لازمه مادربخره

بچه درکی از کادو نداره ولی از پول درک داره؟

کادو بدید بچه خوشحال شه بابا 

با چشمای خودم دیدم که یه بچه عروسک کوکی پلاستیکی رو بیشتر از پول دوست داشته 

بستگی به رابطتتون با اونا داره. ولی اگه مشکلی نیست پول نقد بدن بهشون.خودشون تصمیم میگیرن کم و کسری بچه تهیه کنن..بچها آنقدر خرج دارن شاید والدینش نخوان این نیازها مشخص بشه...ولی از یه ویزیت متخصص و دارو و شیر و پوشک گرفته تا خورد و خوراک ...اینا تازه حداقل هست...من ترجیح میدم پول نقد بدن..چون حتی اگه لنگ مایحتاج اولیه نباشم...ممکنه برای خرید یه وسیله ای برای اتاقش پول نیاز باشه

پول..چون بچه فعلا درکی از کادو گرفتن نداره..پول میشه جمش کرد براش یچیزی که لازمه مادربخره

منم همین فکر دارم 

ولی همسرم میگه حتما باید یه وسیله ای باشه 

چون بیشتر به چشم میاد😂🤦🏻

بچه درکی از کادو نداره ولی از پول درک داره؟کادو بدید بچه خوشحال شه بابا با چشمای خودم دیدم که یه بچه ...

منم همین نظر دارم 

بستگی به رابطتتون با اونا داره. ولی اگه مشکلی نیست پول نقد بدن بهشون.خودشون تصمیم میگیرن کم و کسری ب ...

بچه برادر شوهرم هست , نمی‌دونم شما هم درست میگین

سه چرخه بخر. پول نده. فردا پول از ارزش میفته میگن ۲ تومن پول داد اما وسیله اینطور نیست . یادگاری میم ...

۲ تومن سه تومن سه چرخه میشه؟ دقیقا شما هم درست میگین م

بستگی به رابطتتون با اونا داره. ولی اگه مشکلی نیست پول نقد بدن بهشون.خودشون تصمیم میگیرن کم و کسری ب ...

از نظر مالی مشکلی ندارن ولی وضعشوپ خوبه