2777
2789
عنوان

کادو تولد بچه یک ساله چی بگیرم لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست
اسباب بازیسکه پارسیان

چه اسباب بازی؟ 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه سه چرخه خوشگل بخر با بادکنک و روبان تزیینش کن خیلی خوشحال میشه ، نمیفهمم چرا میگید بجه درکی از کادو نداره همون بچه با دیدن سه چرخه ذوق زده میشه، پارسال با پولهایی که کادو تولد یک سالگی به دخترم دادن یه سه چرخه براش حریدم هزار بار بوسش کرده میگفت هن هن مه شب اونو گذاشته کنار رخت خوابش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چه اسباب بازی؟

از این ماشین کنترلی دیوونه هاست من خیلی دوستشون دارم به نظرم جالب

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سکه طلا بدردش میخورع

۲ سع تومن چیز به چشم بیایی هست ؟ با وضع الان 🥲

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

برو تو اسباب بازی فروشی تنوع زیاده خودش بهت میگه

اینم حرفیه

از این ماشین کنترلی دیوونه هاست من خیلی دوستشون دارم به نظرم جالب

اره اینم خوبه

بچه درکی از کادو نداره ولی از پول درک داره؟کادو بدید بچه خوشحال شه بابا با چشمای خودم دیدم که یه بچه ...

بچه ی یک ساله از کادو هم درکی نداره. بهش یه کادوی گرون قیمت بدید بیشتر با کاغذ کادوش سرگرم می شه.
به همین دلیل به نظرم برای بچه ی یک ساله یا باید از مادرش پرسید.
یا باید پول داد.
سن های بالاتر بچه کم کم از کادو درک پیدا می کنه و خوشحال می شه.

اگر می خواهی کادو بدی حتما من لگوی سری duplo رو پیشنهاد میدم. دی جی کلا داره.
من خودم بچه دارم و می تونم. این اسباب بازی بچه از طرفای این سن تاااا سنین بالاتر بازی می کنه. ولی از 4 تا 5 میلیون شروع می شه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

عزیزم یه سه چرخه خوشگل بخر با بادکنک و روبان تزیینش کن خیلی خوشحال میشه ، نمیفهمم چرا میگید بجه درکی ...

دو سه تومن میشه ؟ واقعا خوشحالم کردی 🥺

پارچ و لیوان 😂

تا پیریش میخنده فحشم میده