2777
2789
عنوان

نمیتونم ببخشم!دست خودم نیست!

1328 بازدید | 65 پست

من همیشه یک دختر مستقل و منطقی بودم ،شیطنت های خودم رو داشتم ،رشته خوبی درس خوندم ،کار خوبی داشتم ،میدونید تا وقتی ازدواج نکردی همه خاله زنک بازی های بعد ازدواج به دید آدم مسخره ست ،کار آدم های سطح پایینه !ولی ازدواج میکنی و میبینی زندگی تو هم شده اسیر خاله زنک بازی ها!!!

شوهرم اومد تو جایی که من کار میکردم ،کار کنه ،واقعا خودشو بهم چسبوند حالا یا دوست داشتن بود یا چیز دیگه نمیدونم ....خواستگاری اومدن ،چند بار...من اصلا خیال ازدواج نداشتم ،ولی مثل برق و باد عقد کردیم

بعد عقد خانوادش چنان بلایی سر من آوردن که چند بار نزدیک بود خودم رو بکشم،روزای نامزدی به بدترین کابوس من تبدیل شد ،هر دفعه که خونشون میرفتم تو وسایلم و کیفم چیزای عجیب میزاشت مادره،یه بار یه طناب نازک سیاه بلند تو جیب کنار کیفم بود،یه بارم تو داشبورد ماشین دعا پیدا کردم!پدر و مادر منم خیلی ادم های ساده و ارومی هستن و به دلیل بی تجربگی زیادی کوتاه اومدیم همگی!یه بار نزدیک بود خودمو از طبقه سوم پرت کنم پایین حتی!!اصلا نمیدونم چم شده بود !هر روز دعوا هر روز دم خونه ابروریزی...واقعا داغون شده بودم ...دیگه از خانوادم خجالت میکشیدم ..اصلا به این چیزها اعتقاد نداشتم ولی نمیدونم چه بلایی سرم اومده بود ،توان جدا شدن هم نداشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا توو دوران نامزدی وعقد جدا نشدی ؟!

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

واي استارتر دركت مي كنم انگار روبروي ايينه خودتو نگاه مي كني و از شاداب بودنت اهدافت اون كسي كه مي شناختي چه قدر فاصله پيدا كردي 

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦

خير نبينن مادرشوهر خواهرشوهر بد رو كه نمي دونم اگه عروس نمي خواين مرض دارين مگه واسه پسرتون زن مي گيريد كه بعدش اين بلاها رو سرش بيارين 

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦

طبیعی نتونی ببخشی ولی با نبخشیدن چیزی بهت داده نمیشه فقط اعصابت نا آروم میشه و خود خوری ببخشش تا دلت آروم شه اصا اونقدر ارزش دارن ک تو بهشون فکر کنی مگه پس بگو خدایا من می بخشمشون ولی تو حق من رو ازشون بگیر واگذار می کنم ب تو خدا خیلی بهتر می تونه حقت رو بگیره

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

دقیقا مثل خانواده شوهر من میمونن ...خدا الهی ازشون نگذره

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

عزیزم منم اینجوری شدم،میدونی چیه طی تجربیاتم یه چیزیو خوب فهمیدم...آدمایی که یه چیزی تو ذاتشونه ثابت میمونه اون چیز ولی آدمایی که تحت تاثیر اطرافیان بیمارشون یه چیزیو اکتسابی تو اخلاقشون میگیرن بدتر از اون آدما دیوونه میشن،مثل الان خودم،اولا شوهرم واسم عجیب بود رفتاراش بعد طوری دیوونم کرد بدتر از خودش شدم من،میگه یه روانشناسی گفته هیچوقت مریضای واقعی به ما مراجعه نمیکنن بلکه کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن مراجعه میکنن

استارتر کجا رفتی ؟ بقیه داستان !

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»