2777
2789
عنوان

40 نفر مهربون بیاد

352 بازدید | 45 پست

میگم 40 نفر درحق هم دعا کنن دعاشون میگیره . میشه دعام کنین امسال تموم شه برسم به پزشکی؟ میشه دعام کنین خجالت زده نباشم پیش خانوادم موقع اعلام نتایج؟ میشه دعام کنین امسال قشنگ تموم کنکورم خانوادمو خوشحال ببینم

قلبم درد میکنه چشام خونه..

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

ایشالله بحق حضرت زهرا دل خودت وخانوادت شادبشه بشی همونی که میخوای

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ایشالله بحق حضرت زهرا دل خودت وخانوادت شادبشه بشی همونی که میخوای

ازت ممنونم بابت دعای قشنگت

با دیدن پستت اشکام میریزه همینجوری

یعنی میشه حضرت زهرا امسال رومو بگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برات دعای فرج خوندم لطفا دعا کن امسال قبول شم و پیش مامانم شرمنده نباشم 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

ازت ممنونم بابت دعای قشنگتبا دیدن پستت اشکام میریزه همینجورییعنی میشه حضرت زهرا امسال رومو بگیره؟

ایشالله که میشی.به خودت اعتماد داشته باش 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

عزیزم برات دعای فرج خوندم لطفا دعا کن امسال قبول شم و پیش مامانم شرمنده نباشم

ممنونم ازت عزیزدلم

برات صلوات میفرستم عزیزم امسال سربلند باشی پیش مامانت

توهم منو دعا کن شرمندشون نشم

ایشالله که میشی.به خودت اعتماد داشته باش

امشب کم اوردم

از همه چی میترسم . میترسم مثل پارسال جلوشون سرم پایین باشه دارم میمیرم

انشاالله عزیزم خدا رو سفیدت کنه پیش خانواده و یه پزشک موفق بشی از ته دلم برات دعا کردم. شماهم واسه ا ...

مرسی عزیزدلم ازت ممنونم

از ته قلبم دعا میکنم برات

صلوات میفرستم عزیزم