2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باشگاه برو با یه مربی خوب صحبت کن برای برنامه غذایی

اینطوری نیست که بگی مثلا فلان چیزو بخورم دیگه چاق میشم نه

باید همه چی اندازه باشه ی سری چیزایی که پر کالری هستن از این ب بعد بخوری

مثل معجون , آجیل یا مغز , کره بادام زمینی , شیر هرشب قبل خواب , میوه هرروز حداقل بخوری حتی شده یدونه سیب, سعی کن با چیزای مفید چاق شی نه با با فست فودو غذاهای روغنی وگرنه همش تبدیل میشه به شکمو چربی سبزیجات هم بخور حتما کنار غذات سعی کن حداقل ۱۵+ قاشق برنج بخوری تو وعده ناهارت صبحانه هم سه کف دست (بدون احتساب انگشت) نون بخوری 

سوالی داشتی در خدمتم

مشکل از ما نیست رفیقامون رفیقای جدید پیدا کردن🥱

بهترین وزن اینه ک ده تا از قدت کم کنی یعنی من خودم ک ۱۷۳ هستم ۶۳ کیلو ام این یعنی وزن مناسب 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

چجوری چیا خوردی چی بیشتر اثر داشت

خیلی چیزا

من همشم نیاز نیس

الن خودم فقط میخوام قرص سیپروهپاتین بخورم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
من شربتشو گرفتم خیلی خواب اور بود اصلا هم اثر نداشتشما خوابت نمیگیره؟

من قرصشو میخوردم 

چرا تا دوروز خواب اور بعد اوکی میشه

من تو دودوره خوردم

و اینک دکتر به من گفته بود دوروز درروز استفاده کنم و واقعا تاثیر داشت

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
نهههه خیلی لاغرررره اونجوری

تازه من میخوام ۳ کیلو کم کنم 😂💔و خب البته ب هرکس ی وزنی میاد 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

بهترین وزن اینه ک ده تا از قدت کم کنی یعنی من خودم ک ۱۷۳ هستم ۶۳ کیلو ام این یعنی وزن مناسب

عزیزم همه یکی نیستن که یکی قدش ۱۷۰ وزنش۶۳ ولی چاقه و شکم داره یکی هم قدش۱۷۰ وزنم هفتاده اما بدنش اوکیه اون به ژن و استخوان بندیتون بستگی داره آناتومی بدن همه با هم یکی نیست 

مشکل از ما نیست رفیقامون رفیقای جدید پیدا کردن🥱
خوشبحالت چند کیلو وزن اضافه کردی گل؟

حدود ۱۰ عشقم

۴۵بودم الن۵۵

دگ ادامه ندادم الن بعد یک سال یه ۵ میخوام اضافه شم ولی دگ حوصله دکتر بازی ندارم 🤣برای من همیشه چاقی سخت بود ولی الن دگ راحت شده کافیع راهشو یاد بگیری

راستی ساعت خواب هم خیلی تاثیر داره

و خوردن شیرینی بعد غذا