2777
2789
عنوان

فامیلای شما هم انقد پدص دورو هستن

93 بازدید | 9 پست

یکی از فامیلای نیز دیکمون هام اینجوریه که میاد کنارت میشینه باهات میگه ومیخنده بعد می‌ره پشت سرت حرف میزنم بعدم از خودش حرف در میاره درصورتی که اصن حرفی نزدی بعد میاد رابطه آدمارو بهم می‌ریزه .

کلا حس خوبی نسبت به فامیلام ندارم حس میکنم حسود بود ذاتن البته خیلی جاها ثابت شده .درصورتی که من سرم به زندگی خودمه اصن تا حالا نشده در مورد کسی حرفی بزنم یا نسبت به کسی حسودی کنم .آدم خیلی ساده ای هستم نمیدونم چیکار کنم

اره ماهم داریم همشون ی گوهی هستن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا پشت سر ادما همونجوری هستم که جلوروشون هستم 

بدونن خوشم نمیاد ازشون تو روشونم نشون میدم 

ولی خالم تو روی طرف قربون صدقه طرف میره 

پشت سر یه عالم بد و بیراه میگه و میخواد سر به تن طرف نباشه و کاری میکنه در حدی که زندگی طرفو بهم بزنه 

من معمولا پشت سر ادما همونجوری هستم که جلوروشون هستم بدونن خوشم نمیاد ازشون تو روشونم نشون میدم ولی ...

اینجور آدما خیلی بدن . باید ازشون فراری بشی

پس این آدما همه جا هستن فک میکردم فقط فامیلای ما اینقدر سمی

ببین منکه اینجا کسی نمیشناسم بخوام خودمو بیگناه جلوه بدم ولی به خدا قسم بی دلیل فقط از سر حسادت بین منو تموم همکلاسیامو خراب کردن هیچ کس خوش نداره منو ببینه اصلا هم به اینکه من ساعت ها از خونمون دور بودن اینجا تنها بودم ذره ایی اهمیت ندادن

ببین منکه اینجا کسی نمیشناسم بخوام خودمو بیگناه جلوه بدم ولی به خدا قسم بی دلیل فقط از سر حسادت بین ...

اخی 💔

همیشه آدمای مظلوم وبی سر وزبون مثل ما آسیب میبینند

اینجور آدما خیلی بدن . باید ازشون فراری بشی

هر چی به زن داداشم تذکر میدم که از خالم فاصله بگیره متاسفانه یا متوجه منظورم نمیشه یا از این ادماست که به خاطر یه ساندویچ و پول و خوراکی خودشو به ذلت میندازه 

من میدونم پشت سرش چطوری هست تو روش چطوری خالم 

هر چی به زن داداشم تذکر میدم که از خالم فاصله بگیره متاسفانه یا متوجه منظورم نمیشه یا از این ادماست ...

ولش کن بنظرم از این مدل آدماست که تا سرش به سنگ نخوره متوجه نمیشه.