2777
2789
عنوان

راهکار شونه زدن موهای فر کودک

47 بازدید | 6 پست

دخترم سه سالشه موهاش فر و جنسش نرم هر روز یه بار اجازه میده شونه بزنم ک آخرش اینقدر گریه می‌کنه هلاک میشه کسی می‌دونه چی بزنم به موهاش تا درد نکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل بعد از حموم میزدم ولی الان دیگه دخترم عادت کرده برا هر بار شونه زدن موهاش استفاده میکنه 

بازم خودت ببین بعد از حموم که میزنی جواب میده بهت یا نه 

من به چند نفر از اطرافیان گفتم راضی بودند خودم که کاملاً راضی هستم ولی بسته به موهای دخترت ببین چه زمانی براش بهتره 

برا پرپشتی مو هم عالیه 

من اوایل بعد از حموم میزدم ولی الان دیگه دخترم عادت کرده برا هر بار شونه زدن موهاش استفاده میکنه باز ...

نمیخوام پرپشت بشه آخه فر داره همینجوری هم نمیزاره شونه بزنم کلی گریه می‌کنه . شما فقط برای پرپشتی می‌زدی یا برای راحت شونه زدن؟

نمیخوام پرپشت بشه آخه فر داره همینجوری هم نمیزاره شونه بزنم کلی گریه می‌کنه . شما فقط برای پرپشتی می ...

من برا راحت شونه زدن میزدم و کم کم پرپشت شد 

نگران نباش ی بار امتحان کن ببین چطوره  ، اگر تونستی باهاش کنار بیای که ادامه بده 

ولی از روغن گیری بگیر که اصل باشه 

باور کن دختر من الان بدون روغن موهاش رو شونه نمیکشه وقتی برس میاره روغن هم همراش میاره 

من برا راحت شونه زدن میزدم و کم کم پرپشت شد نگران نباش ی بار امتحان کن ببین چطوره ، اگر تونستی باها ...

ممنونم عزیزم اره باید حتما امتحان کنم هربار هم خودش هلاک میشه هم من دلم برای اشکاش میسوزه