2777
2789
عنوان

با شوهرم همش سر خانواده ها بحثه

140 بازدید | 8 پست

هفت ماهه ازدواج کردیم طبیعی هست؟ 

با بابای من مشکل داره همش خونه خانواده اون هستیم مسافرت هم همش با خانواده شوهرم میریم با خانواده من ارتباط نمیگیره منم بهش اصرار نمیکنم چون اگر میلش نباشه دعوا راه میندازه منم دلم برای خانواده ام تنگ میشه مامانش همش قربون صدقش می‌ره و فقط با خانواده خودش اوکی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بزنین باهم 

دلیلشو بپرس ک چرا اینجوریه با خانوادت

منم همیشه میگم اگ ازدواج کنم قبلش میگم بهش ک دوس ندارم باخانواده ها رفت و امد کنیم زیاد نمیدونم قبول میکنه یا ن😂😂

هندونه بزا زیربغلش الکی هی از قول خانوادت ازش تعریف کن خرش کن🤣

اثر نداره بهش گفتم اصلا براش مهم نبوده تازه خانوادمم خیلی تحویلش میگیرن کلا چسبیده به خانواده خودش یبارم بهم گفت من اخلاقم اینطوری هست قرار نیست بیشتر از این اونجا برم

هیچم طبیعی نیست نمیشه که فقط با خانواده خودش بله و با بقیه نه خیر 

آدم وقتی با یک نفر ازدواج میکنه و اونو به زندگیش راه میده و میپدیره باید تمام متعلقات عاطفی و اجتماعی و خانوادگیشم بپذیره خانواده و...

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕