2777
2789
عنوان

میخچه پا یا زگیل پا

93 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام من کف پام سه تا کنار هم یدونه هم بافاصله حدودا یک ماهه توده های کوچیک در اومده نمیدونم میخچه س یا زگیل

زیاددرد نداره

دوشبه سرکه میزنم عکسشو میزارم الان ، تغییر خاصی ایجاد نشده چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخچه پاست برای من دقیقا مثل شما بود برید از داروخانه چسب مخصوص میخچه بگیرید بعد طبق دستور روی چسب عمل کنید

تا خوب شدنش هر وقت حموم میرید با آب گرم و سنگ پا، پاتون رو بشویید 

بیرون هم خواستید برید حتما کفش اسپرت با کفی و جوراب نخی ضخیم استفاده کنید

راستی چسب رو هم که برداشتید میخچه نرم میشه با ناخون گیر دور میخچه رو مدام بگیرید

میخچه پاست برای من دقیقا مثل شما بود برید از داروخانه چسب مخصوص میخچه بگیرید بعد طبق دستور روی چسب ع ...

الانم ک سرکه میزنم کاملا نرم میشه

میترسم بگیرم

مشکلی پیش نمیاد ؟

الانم ک سرکه میزنم کاملا نرم میشهمیترسم بگیرممشکلی پیش نمیاد ؟

نه به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد چسب میخچه کاملا پزشکی و استاندارد هست میخچه پای من و مادرم رو کاملا خوب کرد در دو هفته فقط مداوم استفاده کنید

بعد خوب شدن میخچه هم کرم جی بگیرید هر شب بزنید به پاتون بعد جوراب نخی بپوشید تا پاتون نرم بمونه

عامل میخچه خشکی پا و کفش نامناسبه

الانم ک سرکه میزنم کاملا نرم میشهمیترسم بگیرممشکلی پیش نمیاد ؟

سلام عزیزم خوبی ببخش میدونم بی ربطه فقط خواستم بدونم شما پیش کدوم دکتر عمل بینی کردین و از لحاظ تنفسی و ظاهری راضی هستین؟؟میخوام تبریز عمل کنم خیلی سردرگمم خیلی🥺