2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشناسم خوابت بگو

چندبار خواب دیدم تو روستامون تمام محلات را میرم و انگار میلاد امام علی یا عید غدیر، اول اهمیت ندادم ولی دوباره دیدم، از اونجایی که حاجت دارم نمیدونم الان باید چکار کنم، مولودی بگیرم خونم، خ ودم تهرانم یا به مسجد روستا پول بدم برای عیدد غدیر چون خودمون خونه نداریم اونجا، یا ذکر یا علی بگم 

چندبار خواب دیدم تو روستامون تمام محلات را میرم و انگار میلاد امام علی یا عید غدیر، اول اهمیت ندادم ...

بزار برات تگ کنم امیدوارم تعبیر کنه

@مشاوراعظم  بفرمایید 

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

میشه شمارشو بدی قبلا یه شماره داشتم برای قم بود الان خاموشه دیگه جواب نمیده

از کاربرای همینجاست،شمارشو ندارم😁🤕

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

الان زیر این پست شما بنویسم خوابم را، ببخشید زیاد سایت را بلد نیست

نه جانم من رو پست شما ریپلی زدم و تگ کردم

خودشون میخونن😊

بفرمایید بله تعبیرمیکنم

سلام، خواب دیدم داخل روستا مراسمی هست، و اقوام پدری هستند منم ردیف اول نشستم، بعد میرم گل بخرم فروشنده بهم میگه به حرمت حضرت علی و اهل‌بیت‌ این گل را به شما با تخفیف میدم، یه گل سرخ بزرگ داخل گلدان چینی، بعد کل محله ها را میرم از حال و هوای محیط متوجه میشم جشن برای حضرت علی هست، بیدار که شدم اهمیت ندادم گفتم ما زیاد خواب می‌بینیم ونذر میدیم ولی حاجت. نمیگیریم، چند شب بعد دوباره خواب دیدم، از همون محله که دفعه قبل بودم دارم تو روستا میگردم و اقوام مادری را می‌بینم همه لباس شیک پوشیدن و هرکدام تو یه محله هستند و دوباره جشنه وبرای حضرت علی هستش، تا میرسم به آخرین محله که دفعه قبل هم تا اونجا رفته بودم، حالا نمیدونم باید مولودی بگیرم، ذکر بگم چون حاجت بزرگی هم دارم