2777
2789

بچها ما شهرستان هستیم برای یه کار اداری باید با اون اداره مرکز استانش در تماس باشیم. یه بنده خدایی بود مرکز استان من چند باری بهش زنگ زدم برا کارمون و دفعه قبل به من گفت که بچه شهرستان ما هست و از من پرسید که کی هستم و خودمو معرفی کردم. و هربار من بسیار سنگین باهاش برخورد کردم. امروز زنگ زدم برا پیگیری کارم گفتم ببخشید مزاحمتون میشم میگفت من انقد دوس دارم شما هروز زنگ بزنید و چند سالتونه منم رو حساب اشنا بودن مجبور شدم بگم .بعد گفت میخام اسم کوچیکتون بپرسم اگر روتون نمیشه پیامک کنید که با اشم کوچیک صداتون بزنم با هم راحت باشیم. بعد من خدافظی کردم. پیام داده فک کنم دورتون شلوغ بود اسم کوچیکتون بهم میگید. وای تورو خدا یه پیام محترمانه بگید بهش بگم که دیگه پیام نده هم من متاهلم هم خودشون. دلم نمیخاد باهاش دعوا کنم فقط میخام محترمانه بگم اینطور رفتار نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اسم کوچیک‌ منو برای کار اداری میخوایید درسته؟؟

با توجه به جوابش ادامه بده

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

اونو که قطعا میگم ولی انقد حس بد گرفتم از این رفتارش که دارم گریه میکنم از شدت ناراحتی میگم خدایا من ...

نه عزیزم گریه نداره که اون بی شخصیت بوده و شما هم ساده به شوهرت بگو و جواب پیامشو نده