2777
2789

سلام امیدوارم حالتون عالی باشه

یه اقایی خاستگاری کردن و من رو تو دوراهی گذاشتن

که شرایطش رو پایین میگم اگه شما جای من بودین وقت میذاشتین اشنا بشین یانه؟

ایشون مثل خودم یبار جدا شدن

من اهل مسجد رفتن و اینها هستن

ولی ایشون نه یکبار هم گفتن خیلی کم مشروب میخورن

من به همین خاطر سه بار بهش جواب منفی دادم

اما میگه که دست بر نمیدارم

حالا این پسر بنظر میرسه ادم خوش اخلاقیه (البته باید بیشتر بررسی بشه)

دستش به دهنش میرسه و اوضاع مالیش خیلی خوبه

و ظاهرش هم خوشم اومده

میخواستم این سری بیشتر فکر کنم گفتم از شما هم نظر بپرسم ببینم شما جای من بودین چه میکردین

(نیاز به حرف قانع کننده دارم😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشروب خوب نیس

قبول نکن 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

ببین تو اهل نماز و مسجدی. تو همون دین هم گفته که مشروب حرامه و تا چهل روز نماز و روزه اگر بخونی قبول نیست. نه تو میتونی اونو تغییر بدی ـنه اون تورو تغییر بده.. مشروب عقل و منطق رو زایل مبکنه و تصمیماتت همه براساس مصرف مشروب گرفته میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ببین تو اهل نماز و مسجدی. تو همون دین هم گفته که مشروب حرامه و تا چهل روز نماز و روزه اگر بخونی قبول ...

میخواستم بهش پیام بدم

بنظرتون چی بهش بگم که کلا بیخیال بشه

باهاش ازدواج نکن

وقتی عقایدتون واسه اتون مهمه پس نباید باهاشون ازدواج کنین ب امید اینکه بتونین تغییرش بدین

همینجا توو نی نی سایت یکی از خانوما سر عقاید جدا شدن

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....