2777
2789

رگ خوابشون چیهه ..و خصوصیات اخلاقیشون

تو دعوای شدید که جفتمون مقصر باشیم ...

چند روز بگذره میاد سمتم ؟؟؟ 

میخوام بهم پیام بده ..

پیشقدم میشن اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیخیالن😅🤣😂افتضاح بیخیالن شوهرمن بعداز قهر انقدر گریه میکنمو جیغ جیغ میکنم اصصصصلا ب ی ورشم نیست  رلعکس🫤البته گذشته ها الان آدم شدم 

دستودلبازه  مهربونه  ولی هرچیزیو یبار تجربه کنه براش عادت میشه این مدلیه..جوگیره .دهن بینه

😂😂😂😂😂😂 بشین تا بیاد سمت کسی نمیان ، از دل پشیمونن ها ولی مغرورن

اخه هفته پیش قهر بودیم  استوری عکس خودمو گذاشتم بعد اون پیام داد الان بلاکم کرده ولی خیلی شدید دعوا کردیم 

هیچ وقت نمیاد. خودت باید پیش قدم بشی انقد که خنگن

هفته پیشم ازم ناراحت بود بعد فکر میکرد میرم سمتش رفتمم سمتش خودشو گرفت دیگه محلش ندادم خودش اومد پیام داد ... ولی الان خیلی دعوای شدید کردیم در حدی ک بلاکم کرد گفت بیخیال من شو خدافظ 😑 ولی منه احمق بهش حس دارم