2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیایین کسی مگس پران داره اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مگس پرانه نگران نباش دکتر برو اما همینی که من گفتم بهت میگن چون خودم دکتر رفتم قبلا

توام تاحالا شده مثلا اینجور بشی بزرگ‌بشه ی طرفو نبینی؟

همش استرسشو دارم 

چه جالب ک تو خیابون نمیبینی من همه جا میبینم 🫥

خیابون که اصلا جای تمرکز نیست همه  جا شلوغی و همهمه است من تمرکز کنم بیشتر میشن در حالت عادی هم هستنا ولی سعی میکنم اهمیت ندم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

توام تاحالا شده مثلا اینجور بشی بزرگ‌بشه ی طرفو نبینی؟همش استرسشو دارم

نه دیگه تا اون حد که کسیو نبینی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیابون که اصلا جای تمرکز نیست همه جا شلوغی و همهمه است من تمرکز کنم بیشتر میشن در حالت عادی هم هستن ...

من تو‌خیابون بیشتر میبینم 

فقط تو خونه نمیبینم 

🫠🤦🏻‍♀️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من تو‌خیابون بیشتر میبینم فقط تو خونه نمیبینم 🫠🤦🏻‍♀️

چه جالب😂

اره چیزای ک میبینی خیلی ریز هستن؟ من یکی دارم عین مگس میاد و میره🤦🏻‍♀️

آره ریز عین تار عنکبوت 

چه جالب ک تو خیابون نمیبینی من همه جا میبینم 🫥

دقت کنی میبینی منم میبینم تو خیابون همه جا دقت کنم بیشتر میشن بیخیال 

حالا من اسمونو نگا میکنم دقت که میکنم انگار ی گرد باد درست میشه بخداا خیلی بده 

دقت نمیکنم خودمو میزنم ب اون راه 

گرد بادم که نه انگار تکون میخوره تو اسمون ی حالتی که واقعا نمیتونم توصیف کنم بخاطر همون میترسم

مارپیچی انگار تو هم توهمه برا من

برای منم بعضیاشون اونطوریه

برای منم بعضیاشون اونطوریه

وقتی ب اسمون خیره میشی مخصوصا وقتی افتاب هس حس میکنی تو میدان دیدت اسمون تکون میخوره انگار مثل حرکات مولکول های ریز 

نمیدونم چطور توصیف کنم 

تو کارتونا اسمون باز میشع صفینه میاد اونجور حالتی شدی

من وقتی افتابه اسمونو نگا میکنم اونجوریه 

نمیدونم چطور توصیفش کنم