2777
2789

من وقتی ب دیوار نگا میکنم

دیوار سفید

ی خط کوچولو سفید مثل نخ که تکون میخوره میبینم 

و اون انگار نور داره خیلی کوچیکه ها باید دقت کنم تا متوجه بشم مثلا زل بزنم

کسی بوده تاحالا این مشکل رو داشته باشه

توروخدا برام دعا کنین خیلی میترسم خداکنه چیزی نباشههه 

منم دارم 😁انواع شو باهاشون بازی می‌کنم فقط یکی شون خیلی رو مخمه

خدایی تاحالا اینجور شدی که ب دیوار نگا کنی ی چیز کوچولو مثل نخ باشه سفید رنگ اینم میبینی؟

کدومش رو مخته

من وقته بهش توجه میکنم زیادتر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشه

منم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشمت رو عوض کنن که اونم مایع مصنوعی با نعمت خدادای خیلی فرق داره مشخص نیست چه مدت دوام بیاره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشم ...

اخه عزیزم من دو سه بارم یهو ی چیز اومد جلو چشم بعد بزرگ شد کلا ی سمت رو نمیدیدم خیلی بد بوددد خدا ب دشمنممم نیاره 

اخه عزیزم من دو سه بارم یهو ی چیز اومد جلو چشم بعد بزرگ شد کلا ی سمت رو نمیدیدم خیلی بد بوددد خدا ب ...

همون مگس پرانه نگران نباش دکتر برو اما همینی که من گفتم بهت میگن چون خودم دکتر رفتم قبلا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه زمان خطرناک میشه مگس پران؟

اهمیت نده فقط همین

دکتر بهم گفت تمرکز نکن بهش 

خدایی تاحالا اینجور شدی که ب دیوار نگا کنی ی چیز کوچولو مثل نخ باشه سفید رنگ اینم میبینی؟کدومش رو مخ ...

من تو خیابون هم میبینم عین حباب ریز هستن گاهی خط میبینم 

یه دونه دارم طوسی هست بزرگه اون تو مخمه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشم ...

شما تو مخت نیستن ؟ چه رنگی میبینی ؟ 

چه شکلی هستن  

ببخشید چند ساله دارید؟

شما تو مخت نیستن ؟ چه رنگی میبینی ؟ چه شکلی هستن ببخشید چند ساله دارید؟

چرا وقتی تمرکز کنم بهشون یا رو دیوار سفید بیشتر میشن و عصبی میشم اما نگاه نمیکنم اکثرا زدم بی خیالی 

طوسی هستن

۳۷

چرا وقتی تمرکز کنم بهشون یا رو دیوار سفید بیشتر میشن و عصبی میشم اما نگاه نمیکنم اکثرا زدم بی خیالی ...

تو خیابون هم میبینی ؟ 

چند ساله دچار این مشکل هستید ؟

تو خیابون هم میبینی ؟ چند ساله دچار این مشکل هستید ؟

نه 

خیلی ساله از وقتی دبیرستان بودم