wsevil مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 741 عنوان خانما ی لحظه بیایین کسی مگس پران داره اینجا 184 بازدید | 59 پست من وقتی ب دیوار نگا میکنمدیوار سفیدی خط کوچولو سفید مثل نخ که تکون میخوره میبینم و اون انگار نور داره خیلی کوچیکه ها باید دقت کنم تا متوجه بشم مثلا زل بزنمکسی بوده تاحالا این مشکل رو داشته باشهتوروخدا برام دعا کنین خیلی میترسم خداکنه چیزی نباشههه 1404/01/23 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31822 منم دارم 😁انواع شو باهاشون بازی میکنم فقط یکی شون خیلی رو مخمه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
wsevil مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 741 منم دارم 😁انواع شو باهاشون بازی میکنم فقط یکی شون خیلی رو مخمه خدایی تاحالا اینجور شدی که ب دیوار نگا کنی ی چیز کوچولو مثل نخ باشه سفید رنگ اینم میبینی؟کدومش رو مختهمن وقته بهش توجه میکنم زیادتر میشه
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشمت رو عوض کنن که اونم مایع مصنوعی با نعمت خدادای خیلی فرق داره مشخص نیست چه مدت دوام بیاره کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
wsevil مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 741 مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشم ... اخه عزیزم من دو سه بارم یهو ی چیز اومد جلو چشم بعد بزرگ شد کلا ی سمت رو نمیدیدم خیلی بد بوددد خدا ب دشمنممم نیاره
wsevil مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 741 مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشم ... چه زمان خطرناک میشه مگس پران؟
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 اخه عزیزم من دو سه بارم یهو ی چیز اومد جلو چشم بعد بزرگ شد کلا ی سمت رو نمیدیدم خیلی بد بوددد خدا ب ... همون مگس پرانه نگران نباش دکتر برو اما همینی که من گفتم بهت میگن چون خودم دکتر رفتم قبلا کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 چه زمان خطرناک میشه مگس پران؟ اهمیت نده فقط همیندکتر بهم گفت تمرکز نکن بهش کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31822 خدایی تاحالا اینجور شدی که ب دیوار نگا کنی ی چیز کوچولو مثل نخ باشه سفید رنگ اینم میبینی؟کدومش رو مخ ... من تو خیابون هم میبینم عین حباب ریز هستن گاهی خط میبینم یه دونه دارم طوسی هست بزرگه اون تو مخمه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31822 مگس پرانه دیگه یعنی چی دعا کنید چیزی نباشهمنم دارم سالهاست درمان نداره مگه اینکه بخوای آب زجاجیه چشم ... شما تو مخت نیستن ؟ چه رنگی میبینی ؟ چه شکلی هستن ببخشید چند ساله دارید؟ به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 شما تو مخت نیستن ؟ چه رنگی میبینی ؟ چه شکلی هستن ببخشید چند ساله دارید؟ چرا وقتی تمرکز کنم بهشون یا رو دیوار سفید بیشتر میشن و عصبی میشم اما نگاه نمیکنم اکثرا زدم بی خیالی طوسی هستن۳۷ کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31822 چرا وقتی تمرکز کنم بهشون یا رو دیوار سفید بیشتر میشن و عصبی میشم اما نگاه نمیکنم اکثرا زدم بی خیالی ... تو خیابون هم میبینی ؟ چند ساله دچار این مشکل هستید ؟ به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 تو خیابون هم میبینی ؟ چند ساله دچار این مشکل هستید ؟ نه خیلی ساله از وقتی دبیرستان بودم کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
wsevil مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 741 من تو خیابون هم میبینم عین حباب ریز هستن گاهی خط میبینم یه دونه دارم طوسی هست بزرگه اون تو مخمه خیلی بده بخدا