2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن عروس خاله جزغاله شه، منو پسرخالم میخواست با این که عاشق خالمم و پسرش خیلی خوبه اما ماما ...

خیلی کار خوبی کردی بهترین کار عمرتو کردی  مطمعن باش  بدتر از ازدواج فامیلی وجود نداره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بیخیال باش اگه بخوای به اون روزافکرکنی آرامش خودتومیگیری واگذارشون کن به خدابهترین راه کاری که من کر ...

شما خودتو چه جوری آروم کردی مشکلت چی بود؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خیلی کار خوبی کردی بهترین کار عمرتو کردی مطمعن باش بدتر از ازدواج فامیلی وجود نداره

این شوهرمم اذیتم کرده کلی ها تازه به ارامش رسیدیم ولی مطمینم اگر فامیل بودیم نمیذاشتن زندگی کنیم. چون غریبه باشه مشکلات به کسی کشیده نمیشه باز

اگه همسرت الان برات خرج می‌کنه گذشته رو فراموشش کن

الانم داشته باشه خرج میکنه  ولی وقتی حقوقش کم و کفاف زندگیمونو نمیده  دیگه ازکجا بیاره خرج کنه

برای درمان مشکلات بچه دارشدنمون کلی طلا فروختم

این شوهرمم اذیتم کرده کلی ها تازه به ارامش رسیدیم ولی مطمینم اگر فامیل بودیم نمیذاشتن زندگی کنیم. چو ...

انشاء الله که همیشه در آرامش باشی

اگه الان خوبه این مقایسه ها و فکر گذشته رو دور بریز معلومه همه برای ددخترشون بهتر میکنن و از عروس توقع دارن قانع باشه تو الان میتونی پول بگیری و تلافیشو دربیاری اما با سیاست 

الان میتونی همون اتلیه ها و لباسا رو داشته باشی جشن یه چیزی واسه نمایش به دیگرانه میتونی حتی انقد خوشبخت بشی که بگی ما چون تو چشم بودیم جشنمون خراب شد 

فقط با مهارت

به دعای نینی سایتیا بارون نمیاد😅🤣 هر حرفی که میزنن کلی انرژی منفی هست مثلا اونیکه میگه همون روز باید طلاق میگرفتی اینجا و خیلی جاها کسی دلش به حال تو نمیسوزه که تشویقت کنه زندگیت رو حفظ کنی فکر کن فردا طلاق بگیری و تو زندگی بمونی کمکت میکنه همون؟  

یک عدد چپی 

الانم داشته باشه خرج میکنه ولی وقتی حقوقش کم و کفاف زندگیمونو نمیده دیگه ازکجا بیاره خرج کنهبرای د ...

خوبه دیگه والا برا من داشتم هیچی خرجم نمی‌کرد خسیس بود شدید؛بچسب به زندگیت ول کن به بقیه چی میخرن چیکار میکنن

خب همینا رو ب شوهرت بگوب مادر شوهرت بگو نامحرم دخترتو نمیبینه نکنه دخترت برا همه محرمهحرف بزنهی نریز ...

سربسته یه چیزایی بهش گفتم خیلی عیرمستقیم

برگشت گفت دخترمن معلم  باید درشانش خرج کنن ومراسم بگیرن😏

اگه الان خوبه این مقایسه ها و فکر گذشته رو دور بریز معلومه همه برای ددخترشون بهتر میکنن و از عروس تو ...

تمام اینایی که شما میگی درسته عزیزم

با بی پولی شوهرم درحالی که مادرش پولداره وهمیشه قبل عقد گفته حمایتتون میکنم ولی این چندسال نکرده چی کنم؟؟؟

با بچه ننه بودن شوهرم چی کنم؟

بدون اجازه مادرش آبم نمیخوره، هرجا برم وهرکاری کنم مادرشم تو سرمنه  اینارو چکارکنم؟؟؟ 

خب خودت مقصری عزیزم خیلی اشتباه کردی کوتاه اومدی باید همون موقع ب هم میزدی ب حرف هیچ کس هم گوش نمیدادی بچه که نبودی بخوان مجبورت کنن...

الانم اگر شاغل نیستی کار پیدا کن طلا جمع کن و اصلا هم واسه هیچ کس و هیچ چیز نفروششون...

خب خودت مقصری عزیزم خیلی اشتباه کردی کوتاه اومدی باید همون موقع ب هم میزدی ب حرف هیچ کس هم گوش نمیدا ...

دوام نکن

😭

من مجبور بودم اون موقع  ولی الان نیستم

دوام نکن😭من مجبور بودم اون موقع ولی الان نیستم

دنیا ک به آخر نرسیده

برو دنبال کار چند جلسه هم مشاوره برو اگه شرایطت خوبه و زندگیتو دوست نداری جدا شو

گاهی وقتا مجرد بودن یا جدا شدن خیلی بهتر از موندن تو زندگی هست که فقط باعث عذاب و ناراحتیت هست

امیدوارم مشکلت حل بشه و به آرامش برسی❤️