2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 60 پست
اینطور که معلومه شوهرت از خوانوادش دستور میگیره و اینکه عاشقت نیست اگر عاشقت بود جلو همشون محکم ازت ...

پنج سال به پام نشست عاشقم بود زن نمیگرفت میگفت فقط منو میخواد ولی همچین که بله رو گفتم ورق برگشت

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم عزیزم درکت میکنم،اخه چون گفتی طلاق ناراحت شدم ،ارزش نداره واقعا،میتونی با خیلی کارای دیگه زن ...

هفت ساله  خسته شدم از دستشون

ازبچه ننه بودن شوهرم  از فرق گذاشتناشون  از بی معرفتی هاشون

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خوشبحالت

خب اولشم همینجوری بودن قبل عقد ؟ چرا همون موقع تموم نکردی؟

من دو سال تو عذاب بودم

یکی نبود بگه حب زن مومن مگه تفنگ گذاشتن رو سرت

خودتو از شرشون خلاص کن

☕️Coffee mate

خب اولشم همینجوری بودن قبل عقد ؟ چرا همون موقع تموم نکردی؟من دو سال تو عذاب بودمیکی نبود بگه حب زن م ...

نه تاقبل اینکه بیان خواستگاریم عالی بودن

از روز حرف زدن یواش یواش خودشونو نشون دادن

هرچی به خانوادم میگفتم اینا اون آدمای قبل نیستن میگفتن نه تو وسواسی باز داری سخت میگیری میخوای به اینم شوهر نکنی

ولم کردن تک وتنها

خب اولشم همینجوری بودن قبل عقد ؟ چرا همون موقع تموم نکردی؟من دو سال تو عذاب بودمیکی نبود بگه حب زن م ...

راستش بابامو که درجریان قرار نمیدادم چون مریض بود میگفتم بدتر غصه میخوره حالش بدمیشه

مادرمم که فوت کرده بود

فقط دوتا داداش داشتم

که یکیش اگه چیزی بهش میگفتم قاطی میکرد براشون و شر بپامیشد پس بنابراین چیزی بهش نمیگفتم

اون یکی هم که دلش میخواست من سروسامان بگیرم و میگفت ول کن این حرفارو  این حواشی واین خاله زنک بازی ها رو  میخوای برای این مسخره بازیا لگد بزنی به بختت؟  واینجوری بود که تک وتنها مونده بودم

کاری ندارم به خواهرشوهرماز فرق گذاشتن وبی عدالتی اینا دلم شکسته

حق داری والا

اما الان راهی نداری

نهایت چندتا تیکه بنداز به خواهرشوهرت جلو شوهرش. با خنده بگو نذاشتن برم آرایشگاه و آتلیه گفتن گناهه اما شما خوب میکنی خانمتو میبری به دلش میمونه تا آخر عمر نمیبخشه شمارو

من هم در چنین وضعیتی بودم ولی قبل از اینکه اوضاع جدی شه ازش جدا شدم 🫠

افرین بهترین تصمیم عمرتو گرفتی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
راستش بابامو که درجریان قرار نمیدادم چون مریض بود میگفتم بدتر غصه میخوره حالش بدمیشهمادرمم که فوت کر ...

کاش همون تک و تنها میموندی

حالا منم نمیخوام بگم زندگیت رو خراب کن

ولی اگر واقعا زجر آوره برات طلاق بگیر

چون واقعا ن اونا ارزشش رو دارن که برای حفظشون بجنگی نه عمرت اون قد کفاف میده که بخوای کل عمرتو تو عذاب باشی

عمر کوتاهه

☕️Coffee mate

آره تقصیر خانوادم بودمن خیلی خوشگل بودم وخیلی خواستگار داشتم منتهی سخت گیر بودم و ازدواج نمیکردم ۳۲ ...

از قدیم گفتن عروس خاله جزغاله شه، منو پسرخالم میخواست با این که عاشق خالمم و پسرش خیلی خوبه اما مامانم گف به فامیل نمیدم خودمم دوست نداشتم برم