بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه مقصر بودی به سال و ماهش کار نداشته باش ، رابطه و دوامش برات مهم باید یک جاهایی کوتاه بیای
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
منم با تیرماهی تو رابطم خیلی حسود نازنازی و انتظار داره هرزمان قهر بودیم من برم سمتش نازشو بکشم بنظرم وقتایی که مقصر نیستی اصلا نرو سمتش چون پررو میشه بیشتر خودشو میگیره بی تفاوت باشی خودش پیداش میشه.
همسر خودم تیر ماهی 😂 من خیلی حس مادرانگیم ( عجب کلمه ای شد 😅) قوی اون هم بشدت دنبال مهر مادری 😐
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اره اگر مقصر نیستی اصلا نرو سمتش تجربمو میگم بهت بزاز خودش به حرف بیاد بعد باهاش صحبت کن جدی هم صحبت کن که بدونه اگر بخوایی میتونی ترکش کنی فکر نکنه کسیه