2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دعوتم نمیکنه خونه

196 بازدید | 14 پست

حدودا شش ماهه نامزد کردیم و پنج ماهه عقدم. 

داریم راست و ریست میکنیم اوضاع رو که بریم سر خونه زندگیمون وام ازدواجمون هنوز درنیومده.. 

سوال برام پیش اومده ایا طبیعیه مادرشوهرم بااینکه خانه دارم هست دعوتم نمیکنه؟ 

حتی اولین بار که بعد عقد میخواست دعوتمون کنه بعد از بیست روز زنگ زد گفت بیایین! 

الانم ی خواهرشوهر دارم ماهی یبار اینا بنده خدا اصرار و دعوت که بیا خونه 

اما مادرشوهرم خیلییییی کم

خیلی حرصی ام از دستش

خواهرشوهرم که دعوتم میکنه میاد اونم میشینه از تول تا اخر اما دریغ از ی دعوت.. 

ایا طبیعیه؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اینجوری هستن 

از سر منظور هم نیست کلا بی تفاوتن 

مادرشوهر منم همینجوریه اوایل ناراحت میشدم الان دیگه چون می‌دونم شخصیتش اینجوریه و از سر منظور و مشکلی نیست دیگه کاری ندارم

بعد شماهم دعوتش میکنین خونه؟ یا مثل خودشون

اینکه بی مناسبت دعوت کنم نه دعوت نمیکنم

ولی 

مثلا امروز زنگ میزنه میگه فردا میام یک ساعت بهتون سر بزنم منم میگم پس برای شام یا ناهار تشریف بیارین 

اینکه بی مناسبت دعوت کنم نه دعوت نمیکنمولی مثلا امروز زنگ میزنه میگه فردا میام یک ساعت بهتون سر بزنم ...

زورم میاد بخدا

ولی اینکه میبینم خواهرشوهرم چندبار تا الان درست حسابی دعوتم کرده مادرش نه و بیخیاله

ما عقدیم البته

منم فقط برای سر زدن میرم یساعت میشینم و پا میشم

باخودم میگم اگه دلش میخواست غذا درست کنه مثل چندماه پیش زنگ میزد میگفت بیا و... 

نظر شما چیه

زبونی فقط محبت میکنه

زورم میاد بخداولی اینکه میبینم خواهرشوهرم چندبار تا الان درست حسابی دعوتم کرده مادرش نه و بیخیالهما ...

بهترین کاره، همینحوری عصر یا سر شب برین سر بزنین

فقط وقتی موقع شام یا ناهار برین که دعوت شده باشین

زورم میاد بخداولی اینکه میبینم خواهرشوهرم چندبار تا الان درست حسابی دعوتم کرده مادرش نه و بیخیالهما ...

مهم نباشه برات 

هر چی کمتر باهم صمیمی بشین خیلی بهتره 

همین آسه برو آسه بیا خیلی بهتره 

من الان 1 سال و نیمه که عروسشون شدم با وجود اینکه خونم نزدیکشون هست هفته ای یکبار سر میزنم که اگر خودش دلش بخواد میگه شام وایسین 

اگر هم دلش نخواد نمیگه 

بهترین کاره، همینحوری عصر یا سر شب برین سر بزنینفقط وقتی موقع شام یا ناهار برین که دعوت شده باشین

ممنون ازنظرت عزیزم

حقیقتش چون خودمم دوست ندارم بدون دعوت برم.، نمیرم

اما اونبار بخاطر همسرم رفتم سر زدم بااینکه چیزی نمیگه ولی به احترام همسرم رفتم

یکساعته هم پاشدم