2777
2789
دوست ندارم کوتاه بشه..دوست دارم تا ۱۷۰ بشهمثلا ۱۷۸ اینا خیلی بدم میاد خیلی درشت میشه🥲

اونقدرا بلند نیست. از طرفی نسل جدید با دارو و تغذیه و... به شدت دارن بلند میشن. یعنی بیست سال دیگه ۱۸۰ معادل ۱۷۰ الانه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پسرم منم پنچ سال ونیمشه قدش ۱۱۰هست دکتر تغذیه هم میبرم هر دفعه ک میبرم میگن سه سانت کم داره کلی ویتا ...

نه خوبه که ماشالله.

دختر من شیر و تخم مرغ هروز تو برنامش هست خیلی تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه نسبت به همسن هام خیییلی بلندتر بودم😂😂 مامانمم مثل شما نگران بود حتی یبار میخواست ببرتم د ...

آخی چه بامزه😅😅😅

خدا کنه همین ۱۷۰ تا ۱۷۲ باشه عالیه من راضیم...میگم نکنه ۱۸۰ بشه🤣🤣🤣

پسر من‌۷سال و‌هشت‌ماهشهنسبت‌به همکلاسی هاش قدش کوتاست۱۲۱قدشه.کوتاهه بنظرتون؟ از الان‌ببرمش دکتر غدد؟

آره ببر عزیزم

هروز شیر و تخم مرغ بده برای قد عالیه

نه خوبه که ماشالله.دختر من شیر و تخم مرغ هروز تو برنامش هست خیلی تاثیر داره

نمیدونم دکتر تغذیه دوجا بردمش هر دوجا گفتن سه سانت کم داره  پسر منم تخم مرغ زیاد دوست داره ولی کم بهش میدم آخه میگن تخم مرغ زیاد باعث میشه بچه لکنت بگیره میترسم.....ولی شیر اصن دوست ندارن 

نمیدونم دکتر تغذیه دوجا بردمش هر دوجا گفتن سه سانت کم داره پسر منم تخم مرغ زیاد دوست داره ولی کم به ...

نه تخم مرغ سرشار از امگا ۳ برای مغز عالیه.

روزی یکی هیچ ایرادی نداره.دخترم دوساله هروز یکی میخوره مشکلی بوجود نیومده عزبزم

دختر من شش سال ویک ماهشه 116 قدش ولی متاسفانه اصلا وزن نمیگیره سالی نیم کیلو اگه به زور اضافه کنه

تازه من قدم خیلی کوتاهه من 153 هستم ولی قد دخترم به شوهرم رفته تقریبا بلنده شوهرم 185 دخترمم 116

نه تخم مرغ سرشار از امگا ۳ برای مغز عالیه.روزی یکی هیچ ایرادی نداره.دخترم دوساله هروز یکی میخوره مشک ...

اها فدات شم گلم پسر منم خیلی دوست داره ولی من ترسیدم .گل گل دختر تو خدا حفظ کنه