2777
2789

یه قانون جوانی جمعیت اومده که اگه بچه زیر دوسال داشته باشی میتونی  مجازی کنی یعنی خودت خود خوان بخونی امتحان های ترم ومیان ترم رو حضوری بدی 

امروز امتحان میان ترم دارم 

وپسرم از صبحی یه ثانیه هم نخوابیده 53روزشه

از طرفی نمی‌خوام خودمو عقب بندازم سه ترم دیگه دارم از طرفی هم ترسیدم خیلی سخته انگار اصلا وقت نمیشه 

کسی تجربه داره

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

من با وجود بچه حضوری میرم پسرم یسالشه🤦🏻‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

تایم های نزدیک امتحان و روز امتحان بسپارش به مادر یا خواهر یا خانواده شوهر یا بگو اونا بیان خونه شما بچتو بگیرن کمک کنن

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ببر دکتر اطفال ، دارو واسه بدخوابیش بنویسه یا شکم درد و ایناش ، سر ساعت بده بخوره ، تایمی که خوابه میشه درس خوند 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »