2777
2789
عنوان

پول بخوابونم تو بانک یا طلا بخرم

1206 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ما واسه وام فرزند اوری نوبتمون شده ۸۸ تومن هست فک کنم 

همسرم قراره ۳۷ تومن اضافش کنه به نظرتون پول بخوابونم تو بانک تا گردش حشاب مالیم واسه یه مدت بره بالا یا باهاش الان با ۱۰۰ خورده ای النگو بگیرم مادر شوهرم میگه باهاش النگو بخر ۲تاباشه هم مشکلی نیست ولی من میگم واسه خودم ۳۷ تومن رو باهاش ربع سکه بخرم ۸۸ تومن رو بخوابونم تو بانک شما چی میگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طلا بگیر گذاشتن پول تو بانک اشتباهه محضه....منم وام فرزند آوری رو دادم طلا گرمی ۲۹۰۰

نه عزیزم پول بخوابنم تو بانک تا گردش حساب مالیم بره بالا نه اینکه سود بیاد روش اینجور که مسلما خودم ضرر میکنم 

بنظرم طلا بخرمنم حدود ۲۰ تومن دارم چند روزه میخوام بخرم هی تنبلی میکنمشاید عصری برم یچیزی بگیرم

۲۰ تومن طلای سبک بخر یا اینکه یه ۱۲ تومن دیگه اضافش کن ربع سکه بخر سود سکه بیشتر از طلاست