2777
2789
عنوان

پول بخوابونم تو بانک یا طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تومن طلای سبک بخر یا اینکه یه ۱۲ تومن دیگه اضافش کن ربع سکه بخر سود سکه بیشتر از طلاست

اندازه ۱۵ طلا شکسته خریده بودم چند وقت پیش، دوس دارم اونو با این ۲۰ تومنم یکی کنم یه تیکه طلا بخرم که استفاده ش کنم 

ببین صبر نکن برو طلا بخر طلا هیچوقت از ارزشش کم نمیشه ، ضرر نمیکنی ... خودم مخالف پول خوابوندن تو با ...

بله درست میگی خب با ۸۸ تومن نمیشه باهاش طلای درست حسابی خرید 

میخوام النگو بخرم منتها سنگین باشه از این ظریفا نمیخوام باشه 

ببین صبر نکن برو طلا بخر طلا هیچوقت از ارزشش کم نمیشه ، ضرر نمیکنی ... خودم مخالف پول خوابوندن تو با ...

منم یکم پول دارم، بنظرت عصری برم بخرم یا اینکه باز چند روزی صبر‌کنم شاید پایین تر بیاد؟

منم یکم پول دارم، بنظرت عصری برم بخرم یا اینکه باز چند روزی صبر‌کنم شاید پایین تر بیاد؟

برا ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن دل دل نکنید بنظر من 

وحشتناک میره بالا چون احتمال خیلی خیلی زیاد توافق نمیشه

البته نظره منه با احترام

بله درست میگی خب با ۸۸ تومن نمیشه باهاش طلای درست حسابی خرید میخوام النگو بخرم منتها سنگین باشه از ا ...

النگو طرح ترنم، هم قشنگه هم محکمه هم اینکه اجرت ساختش پایینه

سرچ کن ببین اگه خوشت اومد از اون بخر