2777
2789

سلام ،دخترا خواهرم میخواد امروز بره برای خودش ژل لب و خط خنده و اینا بزنه ،ب منم گفت بیا مهمون من ،من قبول نکردم ،گفتم پولش خیلی زیاد میشه حداقل ۷تومنی میشه 

خلاصه موندم قبول کنم یا نه ،نظرتون چیه !؟

گفت می‌خوام خوش‌حالت کنم 

خودم تو فکرم بود انجام بدم اما قسط و قرعه کشی و بیمه اجاره خونه ووووو خلاصه فعلا بهم اجازه نمیده 

بنظرتون قبول کنم !؟ 

من تاپیک و میزارم سرکارم سرم خلوت شد جواب میدم 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی گرون نیست؟ گناه داره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خب بستگی به شخصیت و‌ذات خواهرت داره خودت بهتر میشناسیش اگه حس میکنی چند سال دیگه منت میزاره سرت نه ولی اگه باهم خیلی خوبین میدونی دلی انجام میده این پولا هم نباشه بهش فشار نمیاد براش بی ارزشه بزن

چرا دلیلشو بهم میگی

اول که الویتم پول قسط و اینا

دوم اینکه با این ژل و اینا کلا مخالفم حداقل تحقیق بکن بعدش برو

سوم اینکه ممکنه خودش بعدا ازم متوقع بشه که من برا آبجیم ۷ میلیون رایگان انجام دادم

چهارم اینکه عزت نفسم نمیذاره و دوست داشتم اگه خواهرم کاری برام انجام می‌داد هزینه رو بهش بدهم

خب بستگی به شخصیت و‌ذات خواهرت داره خودت بهتر میشناسیش اگه حس میکنی چند سال دیگه منت میزاره سرت نه و ...

متوجه شدم درست میگی

اول که الویتم پول قسط و اینادوم اینکه با این ژل و اینا کلا مخالفم حداقل تحقیق بکن بعدش بروسوم اینکه ...

منم دلم نمیخواد خجالت میکشم اون حساب کنه ولی گفت مهمون من ،ولی حرف شما درسته

قبول کن منم دیروز خواهرم خط خندشو زد صورتش تغیر کرده ریجنوبا زده ..یکسال خورده ای ماندگاره

اره خواهرمم نورامیس زده قبلا راضی بوده خط خودمم کم کم داره تحلیل میره

حالا من خوردم میخام نخ بندازم

تخم تصمیم داره ببین خواهرم پارسال ۴تا نخ انداخت خب خیلی خوب شد خیلی ،منم بعدا میرم انجام میدم