2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین راجب گوشواره طلا

148 بازدید | 16 پست

من سوراخ اول گوشم آویز داره دومیم حلقه ایه 

الان یکم پول دارم میخوام خرجش نکنم بنظرتون برا حلقه ایه گوی طلا بخرم یا نه یا یدونه گوشواره حلقه ای دیگه بخرم یکم بزرگتر از قبلیه برا توخونه اون بجای  آویزه گوش کنم؟پولمم در حد ۷۰۰سوت تا ۱گرمه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گوشواره بخر

من چند روز پیش طلا فروشی بودم و اتفاقا سوال کردم برای پس انداز خوبه از این گوی ها بخرم گفت

گوی های طلا و پلاک های پروانه ای ۵۰ ۵۰ اجرت ساخته و ضرر داره 

عزیزم گوشواره بخرمن چند روز پیش طلا فروشی بودم و اتفاقا سوال کردم برای پس انداز خوبه از این گوی ها ب ...

مرسی عزیزم  اگه اینجوره پس من ۶۵۰ سوت سکه پارسیان دارم و ۳ یا ۴ تومن پول بنظرتون همون پارسیانا رو نگه دارم و ۲تا گوی بخرم تا ضرر نکنم؟

اگه میتونی از یکی قرض کن دو تاشو بگیر پستو این شرایط اقتصادی واقعا هر چی طلا و سکه بگیری بهتره حداقل ...

عزیزم من ۶۵۰ سوتش سکه پارسبان دارم و ۳یا ۴ تومنم میتونم بزارم رو پولم موندم چی کنم🙄

گوشواره خاصی ندیدی که بیشتر به دلت بشینه؟

والا نه عزیزم فقط یکم پول دارم گفتم پارسیان هامم بزارم روش یا حلقه بگیرم یا همون پولمو بدم گوی و پارسیان هامو نفروشم؟ نظر شما چیه؟

مرسی عزیزم اگه اینجوره پس من ۶۵۰ سوت سکه پارسیان دارم و ۳ یا ۴ تومن پول بنظرتون همون پارسیانا رو نگ ...

عزیزم مثل اینکه متوجه صحبت من نشدید گوی و پلاک پروانه ای  ضرر داره

مثلا اگر گوی و میخری دونه ای ۶۰۰ تومن انگار ۳۰۰ تومنش و انداختی دور چون پول اجرت ساخت دادی

والا نه عزیزم فقط یکم پول دارم گفتم پارسیان هامم بزارم روش یا حلقه بگیرم یا همون پولمو بدم گوی و پار ...

والا من شنیدم این گوی ها ضرر روشون هست 

ارزون تر از چیزی که میخری باید بفروشی 

والا من شنیدم این گوی ها ضرر روشون هست ارزون تر از چیزی که میخری باید بفروشی

آره بیخیالش شدم پس اگه بود پارسیانمو میدم با پولم حلقه ای دست دوم میگیرم 

مرسی عزیزم که نظر دادی🥰