2777
2789
عنوان

عکس پروفایل تلگرامتون چیه

1626 بازدید | 41 پست

من بیشتر عکسای خودمونو میزارم بعد خواهر شوووووهر تا هر چی میزارم سریع پیام میده نزار چشم میزننو ازین حرفا😂در کل کارش چک کردن پروفایله تا هرچی میزارم سریع پیام میده و نظر میده منم به حرفش گوش ندادم تا اون دیگه فک کنم از رو رفته کلا رو پروفایلش فحشو ازین چیزا واسه دیگران میزاره و به زندگی زنداداشاش حسودی میکنه و همیشه میخاد باحرفاش اختلاف بین همه مثلا بین منو جاریم بندازه حالا جاریم واقعا خوبه،،،،پروفایلتون نوشته یا عکس چیزی هست بزارید تا ماهم ببینیم و اگه خوب بود بزاریم

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم تل اماواسه واتساپم اینه

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

یادم نیس چیه فک کنم عکس خودمو شوهری

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

تابلو اعلانات که نیست

یا پشت نیسان

آدم باید عکس خودشو بذاره یا هیچی نذاره

من دوستی دارم میز غذایی که برای مهمون میچینه میذاره پروفایلش

یا عکس دسته جمعی فامیلاشون

اصلا درک نمیکنم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

باور کن خیلی دخالتاکرده حالا شوهرم رو نمیده و شهر دیگه ایم مثلا اگه منو جاریم با شوهرامون یه بحث کوچیکم کنیم میاد قربون صدقه داداشاش میره وخوشحال میشه ولی اگه ما باهم خوب باشیم همش با داداشاش کل کل میکنه

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️