2777
2789
عنوان

شیوه و روش درس خوندن

133 بازدید | 10 پست

خانم هایی ک درس میخونید چجوری درس می خونید ک حواستون پرت نشه و متمرکز باشین رو درس من نمیتونم همش حواسم پرت و فکر میکنم و یادم میره حافظم و هوش خوبی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنبلیم میشه درس بخونم وگرنه یبار که از رو درس رو خوانی میکنم برا همیشه یادش میگیرم

همش یادم میره و دست میکشم اصلا تمرکز ندارم میخوام دست بکشم یه کار دیگ کنم چرا آخه 

همش یادم میره و دست میکشم اصلا تمرکز ندارم میخوام دست بکشم یه کار دیگ کنم چرا آخه

اولش سخته ، یه مدت که خودتو مجبور و وادار کنی و شده به زور بخونی و تمرکز کنی و دست نکشی عادت میکنی و حافظت قوی تر میشه .. کارکرد مغز و هوش بیشترش اکتسابیه و کمترش مربوط به ژن یعنی نگو من از اول کم هوش بودم و هر چی بیشتر از مغز و حافظت کار بکشی بهتر کار میکنه  

کنکوور اردیبهشت هم برای انسانی و ریاضی یازدهم و تجربی دوازدهم اردیبهشته

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اخه من‌ پایه ایی ضعیف بودم

آهان پس یکم باید بیشتر تلاش کنی ولی ناامید نشو هیچ چیز غیر ممکن نیست میدونم کلیشه ایه ولی خودم بهش رسیدم اگه از الان خوب بخونی کنکور تیر به نظرم نتیجه میگیری

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛