2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلیزه بیشتر از بقیه تو بازار ایران هست. ناکو هم هست. هیمالیا هم همینطور. موقع خرید درصد پشم یا به اصطلاح ترکی یون رو ببین .  هرچقدر دصد پشم بیشتر باشه کیفیت کاموا بیشتره و البته مراقبت بیشتری در شستشو می خواد و گرمتر هم هست. کاموای کشمیر تقریبا 100 درصد پشمه. برای بافت میل مناسب روی کاموا درج میشه کامواهایی که با میل 4و 5 و 6 بافته میشن خوش دست ترن و زود بالا میان. کامواهای میل 2و 3 ظریفترن و حوصله بیشتری میخوان. بعصی هم که امکان بافت با ماشین رو دارن که فروشنده راهنمایی میکنه. صمنا الیز سایت خارجی داره که میتونی تنوع کارهاش رو ببینی. بعصی کامواها هم حالت فانتزی دارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مرسی از راهنماییتون😍

خواهش می کنم دیدن مدلهای بافت و ژورنال های بافتنی موجود هم خیلی کمک میکنه تو انتخاب

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آهان،سایتی رو میشناسید که مخصوص بافت باشه ؟

ببینید  کانال تلگرامی زیاد هست. سایت خود الیز هم برای هر کاموایی یه مدل بافت میذاره. ولی چیزی که بتونه کمک بکنه اگه تازه کارین کتابهای حرفه و فن قدیمیه یا ژورنالهای ترجمه دار الیز. البته من خودم بافتهای پیچیده رو نمی تونم دربیارم. حوصله سر و کله زدن ندارم. بعضی کلاسای فرهنگسراها هم نمونه های بافت و چند تا مدل اموزش میدن و خوبن

ببینید  کانال تلگرامی زیاد هست. سایت خود الیز هم برای هر کاموایی یه مدل بافت میذاره. ولی چیزی ک ...

ممنونم ،من خودم از بافتنی زیاد سر در نمیارم مامانم قراره واسه دخترم سویشرت ببافه !

ممنونم ،من خودم از بافتنی زیاد سر در نمیارم مامانم قراره واسه دخترم سویشرت ببافه !

اگه برای بیرونه و می خوای حسابی گرم باشه سوپر لانا ماکسی هم ضخیمه هم پشم داره هم گرمه اگه دخترتون زیر ده سال داره این لانا با ماکسی فلاور قابل ترکیبه ماکسی فلاور یه کاموایی که فروشنده ها بهش می گن شکوفه دارچون تو ترکیبش شکوفه رنگی داره به نظر من که خیلی خوشگله و تنوع هم داره . البته مدل ضخیمش. چون یه جور مدل نوزادی هم داره که نازک تره.منظورم از ترکیب اینه که مثلا بالاتنه شکوفه دار و پشت و پایین تنه ساده