2777
2789

من ۷ ساله که بدنسازی انجام میدم (قبلش هم توی چندتا ورزش دیگه فعال بودم) توی این مدت نکات زیادی یاد گرفتم و قصد دارم هر چند روز یکبار یه سری مطالب ورزشی رو در اختیارتون بذارم چه برای دوستانی که تازه شروع کردن چه برای دوستانی که دنبال بهینه سازی تمرین و تغذیه اشون هستن

نکات امروز درباره کمر باریک و شکم تخت👇

تغذیه : کنترل کالری دریافتی_ حذف قند مصنوعی _ کنترل ریزه خواری _ مصرف کافی پروتئین و فیبر

فعالیت روزانه بالا 

تمرینات هوازی و قدرتی 

تمرینات شکم : فقط با وزن بدن انجام بدید و از دستگاه یا وزنه استفاده نکنید 

نمک و نوشابه و قند مصنوعی باعث پف شکم میشه مصرفشون رو کمتر یا قطع کنید 

کنترل استرس و خواب کافی 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

@snowflakess  

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون💖

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مرسی ❤️❤️❤️

😘❤️

ممنون

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
آفرین بهت با تاپیک خوبت❤️

ممنونم💗

ممنون💖

💗💗

واسه سینه های بزرگ و افتاده باید چیکار کرد؟؟؟بدنسازی تاثیر داره؟

عزیزم بافت سینه چربیه و ورزش فقط روی عضله زیر سینه تاثیر میذاره که روی افتادگی سینه تاثیر اونقدر زیادی نداره

@snowflakess

سلام پناه جون مرسی بابت تگ کردن گلم😘

مطالب خیلی خوبی به اشتراک میزاری مرسیی🩷🌷🩵

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

سلام پناه جون مرسی بابت تگ کردن گلم😘مطالب خیلی خوبی به اشتراک میزاری مرسیی🩷🌷🩵

سلام قشنگم خواهش میکنم💗💗💗💗

سلام قشنگم خواهش میکنم💗💗💗💗

🩷🩵

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم چند روز درهفته ورزش شکم و پهلو باید رفت که فقط چربی سوزی کنه و باعث پهن شدن کمر نشه ! 

و اینکه کدوم حرکات خیلی موثره

سوال اخرم کدوم مکمل بدنسازی برای یه خانوم قشنگ جواب میده 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼