2777
2789
عنوان

حالم بده بخاطرش

304 بازدید | 41 پست

پریشب تصمیممو‌ گرفتم که دیگه برای همیشه برم و کات کنم 

و با یک خداحافظی ساده تمومش کردم و بلاک و دیلیت چت .از ایسنتا هم انفالوش کردم

ولی حالم بده 

واقعا دوستش داشتم ولی اون نه ،هیچ وقت الویتش‌ نبودم 

با زبون میگفت دوستت دارم هاا ولی حاضر نبود حتی بیاد همو ببینیم 

همیشه سعی می‌کردم خودمو متقاعد کنم و مثلا درکش کنم ولی اون روز به روز بدتر میشد و هروقتم اعتراض میکردم چون حرفی نداشت میگفت بعدا صحبت میکنیم دربارش 

ولی خب بعدا اصلا نمی‌رسید 🥲 

میشه لطفا بگین چی کار کردین بعد کات حالتون بهتر شد ؟ یا چجوری تونستین فراموشش کنین؟ 

پسر بدی نبوداا ولی ما به درد هم نمیخوردیم‌ 

الانم هر جای گوشیم میرم بالاخره یک چیزی هست که منو یاد دورانی که باهاش بودم بندازه 

نمیدونم اصلا چی کار کنم یا چقدر طول میکشه دیگه برام بی اهمیت بشه و بهش فکر نکنم 💔

تو نسبت به کسی که باهاش دوست بودی همچین فکری داری منک شوهرم بود چی!!

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

صبر صبر صبر

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که زمان لازمه!
و اینکه خب سعی کن خودتو مشغول کنی با کارای روزمره
بیشتر با خونواده و دوستات وقت بگذرون
باشگاه برو و ورزش کن و...
به ویژگی های بدی که داشت فکر کن
به اینکه لیاقت تو رو نداشت
کادو یا هر چیز دیگه ای هم که ازش داری بریز دور

چ بخوای چ نخوای تا ی مدت سوگ رو باید تحمل کنیی خوکچه هندی ی خرگوش ی سگ کلا ی پت خونگی رو جایگزینش کن ...

از حیوانات میترسم کلا و اصلا شرایط نگهداریشو هم ندارم 🥲

اولا که زمان لازمه!و اینکه خب سعی کن خودتو مشغول کنی با کارای روزمرهبیشتر با خونواده و دوستات وقت بگ ...

فکر کن ما ۵ ماه با هم بودیم کلا 

ولی توی این ۵ ماه همیشه یک روز خوب بود یک روز سردد و خشک 

یعنی میدونستم اگه امشب یکم خوب حرف بزنه و مهربون باشه 

دیگه فردا سرد و خشکه 

ولی نمیدونم چرا انقدر ادامه دادم و حماقت کردم 

بیشتر بخاطر اینکه در مقابل رفتاراش سکوت کردم و هیچ حرفی بهش نزدم ناراحتم 

آخرم فقط گذاشتم و رفتم همین

فکر کن ما ۵ ماه با هم بودیم کلا ولی توی این ۵ ماه همیشه یک روز خوب بود یک روز سردد و خشک یعنی میدونس ...

عزیزم همینکه تونستی رابطه رو تمومش کنی یعنی از اینجا به بعدم میتونی!
فقط کافیه تا جایی که میشه سعی کنی بهش فکر نکنی و خودتو سرگرم کارای روزمره کنی

فکر کن ما ۵ ماه با هم بودیم کلا ولی توی این ۵ ماه همیشه یک روز خوب بود یک روز سردد و خشک یعنی میدونس ...

کسی که دوستت داشته باشه ناخود آگاه هر روز حالتو میپرسه و باهات خوب رفتار میکنه
نه اینکه یه روز خوب باشه دو روز بد!!!

عزیزم همینکه تونستی رابطه رو تمومش کنی یعنی از اینجا به بعدم میتونی!فقط کافیه تا جایی که میشه سعی کن ...

اره دو تا از دوستام کمکم کردن و گفتن تموم کن و خودتو راحت کن 

ولی بیشتر میترسم توی دانشگاه ببینمش یکهویی و حالم بد بشه 💔

این ترم دقیقا همون ساعتایی که اون کلاس داره منم کلاس دارم 

و بابت همینم بهم ریختم از همین الان 

میگم نکنه همو ببینیم و من هوایی بشم یا هرچی 

فقط برام دعا کنید که بتونم از فکرم بندازمش بیرون 💔

کسی که دوستت داشته باشه ناخود آگاه هر روز حالتو میپرسه و باهات خوب رفتار میکنهنه اینکه یه روز خوب با ...

این دقیقا همینطوری بود 

یکجورایی خودشیفته و مغرور 

پیام نمیداد ولی تا من پیام میدادم سریع سین میزد 

اگه هم کلا پیام نمیدادم و خیلی می‌گذشت میدیدم مثلا یک ریلز عاشقانه توی اینستا فرستاده 

اینطوری بود که انگار حرفی نداره بزنه 

این دقیقا همینطوری بود یکجورایی خودشیفته و مغرور پیام نمیداد ولی تا من پیام میدادم سریع سین میزد اگه ...

تو چیزی رو از دستت ندادی!
فقط از یه رابطه سمی خودتو نجات دادی
عجیبه ک چطور تو این 5ماه رابطه رو تموم نکردی!