2777
2789
عنوان

حالم بده بخاطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست
تو چیزی رو از دستت ندادی!فقط از یه رابطه سمی خودتو نجات دادیعجیبه ک چطور تو این 5ماه رابطه رو تموم ن ...

رابطه سمی بود ولی چون دوستش داشتم خودم تنهایی همه کار میکردم 

به نوعی هم دختر رابطه بودم و هم پسر رابطه 

حتی به دوستم پریشب گفتم تو بودی همین الان کات میکردی؟ 

گفت نه ! من ۴ ماه پیش کات میکردم 

واقعا منو چی فرض کردی که توی همچین رابطه ای بمونم 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه

اها طبیعیه نمیدونم عشق. اولته یا چندمته ولی در. کل. ادمی که یکی رو بخواد از کوچیکترین لحظه هاش استفاده میکنه برای دیدنش. حرف زدن باهاش تکست دادن ووو . همیشه بدون پسر قحطی نیس یا بلعکس بهتر از بهتر وجود داره اول از همه خودتو دوست داشته باش دوم خودت سوم خودت . هیچ وقت نزار خوشحالیت درون یک نفر دیگه باشه . اول خودت .. اینجوری با رقتنش اسیب نمیبینی .هر چی ارزش خودتو ببری بالاتر بیشتر میوفتن دنبالت

عزیزم همین الانم دیر نشدهاز اینجا به بعد قیدش رو بزن دختر خوب

امیدارم بتونم 🥲

هرچند الان میدونم دیگه راهی نمونده 

چون یکبار دیگه هم کات کردیم و من برگشتم 

اینبار ولی بلاک کردم که دیگه بر نگردیم 

اها طبیعیه نمیدونم عشق. اولته یا چندمته ولی در. کل. ادمی که یکی رو بخواد از کوچیکترین لحظه هاش استفا ...

اره میدونم زیاد دوستم نداشت و شاید اصلا کمبود توجه داشت 

چون حتی یک دفعه پیام داد من نمیتونم یک مدت فضای مجازی باشم و پیچ ایسنتا رو دی اکتیو کرد و تلگرام مثلا آفلاین شد و من چقدر حالم بد بود و گریه کردم 

روز بعد بدون هیچ دلیلی دوباره برگشت 

کلا به نظرم هدفش جلب توجه و محبت بود 

و اصلا نمیتونست طرف مقابل هم درک کنه

اره میدونم زیاد دوستم نداشت و شاید اصلا کمبود توجه داشت چون حتی یک دفعه پیام داد من نمیتونم یک مدت ف ...

اره اینم میتونم باشه . بعضیا عمدا این کار رو میکنن و بعضی ها هم میپیچونن. فقط میخوام بهت بگم خودتو اذیت نکن از این عشق ها ما هم داشتیم .تهش داستان یه چیز دیگه شد. ذهن تو فقط بیکار نزار وگرنه میره میگرده دنبال همین فکرا بجاش رو خودت کار کن .

این رو باید بدونی که این یک رابطه یک طرفه بوده و دیر یا زودتموم می شد 

باید دوران سوگ رو بگذرونی شش ماه تا یک سال زمان میبره

ولی باشگاه رفتن خیلیییی میتونه بهت کمک کنه خیلی زیاد

قرار نبود اینجوری بشه....

مثل من بودهاصلا نمیخواست بیاد من و ببینهخداروشکر کات کردم ۳ سال پیش

خب این خیلی عجیب بود 😂 

ما دانشجو یک دانشگاه بودیم 

کلاسامون کنار هم بود و من اصلااا راضی بودم در حد ۱۰ دقیقه همو ببینیم 

حتی کلاسش رو شرکت نمیکرد و نمیومد 😂💔

این رو باید بدونی که این یک رابطه یک طرفه بوده و دیر یا زودتموم می شد باید دوران سوگ رو بگذرونی شش م ...

اره خیلی وقت بود باید تموم میشد ولی من ادامه دادم به هوای اینکه مثلا درست بشه 

انشاالله فراموشش کنم و همچی تموم بشه

اره حتما چرا که نه عکس ها و چت ها رو پاک کن . حتی شماره .با خانواده وقت بگذرون با دوستا بیرون برو تفریح یادت نشه حتش شده قدم زدن ساده هنوز خیلی مونده تا شکوفه بدی حداقل تا ۲۷ سالگی بجاش تو گپ تلگرام چت کن دوستانه اجتماعی . ازاد و رها نه اقا بالاسری نه گیر و دادی نه غش و ضعفی . اینو یه جون ۳۳ ساله میگه