یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنبلی تخمدان چه ربطی به ریزش مو دارهاصن تنبلی تخمدان دگیه چه بیماریه؟؟؟من نمیفهممبا شما نیستم اسی ، ...
هورمونا رو درگیر می کنه دیگه.. هورمون رابطه مستقیم با پوست و مو داره چربی پوست رو زیاد می کنه جوش می زنی کف سر چرب میشه.. چربی میاد دور فولیکولای مو رو می بینده نمیزاره ویتامین و املاح مغذی به ریشه مو برسه بخاطر همین کم پشت میشه میریزه مو .. پریود رو مختل می کنه.. بهم میریزه.. چاقی میاره چون مقاومت به انسولین میاره..
همش بخاطر سبک زندگیه من چهار سال شب بیداری داشتم.. شبا نمی خوابیدم.. تحرک نداشتم.. شیرینیجات زیاد می خوردم.. استرسم زیاد بود.. فست فود زیاد می خوردم..
سلام دوست عزیز من تو تاپیک های بارداری و بیماریهای دیگه سرمیزنم و طب اسلامی رو معرفی میکنم برا اینکه سختمه هردفعه از اول تایپ کنم از تاپیکهای که قبلا پست گذاشتم کپی میکنم میفرستم بخون پست بعدیمو