2777
2789
نوزاد این سن اصلا نباید شب بیدار شه ظاهرا خودت عادتش دادی آخر شب اول شیر خودت رو بده بعد شیر خشک ر ...

کوچیک تر بود میخوابید تا ۵صبح

ولی الان یکماهه که علائم دندون دراوردنش شروع شده دیگه شبا نمیخوابه

هم شیر خودمو‌میدم هم شیرخشک میخوابونمش یک ساعت بعدش بیدار میشه کلافه گریه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک تر بود میخوابید تا ۵صبحولی الان یکماهه که علائم دندون دراوردنش شروع شده دیگه شبا نمیخوابههم شی ...

یک ماه ربطی به دندون نداره  علائم هر دندون نهایت سه ۴ روز بشه  خیلی از بچه ها فقط شب آخر نق میزنن صبحش دندون نوک میزنه   بزرگ شده بیشتر میفهمه  عادت کرده  روزها کمتر بخوابون باهاش بازی کن خسته بشه از سرش بیفته 

دکتر بچه های من علیرغم اینکه به شدت حساس بود از 5 ماهگی میگفت غذا شروع کن البته سه چهار روز اول لعاب برنج بده بعد فرنی رقیق چند روز و حریره رقیق بعد سوپ خیلی ساده رو شروع کن هر کدوم رو چند روز بده تا معدش عادت بکنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
کوچیک تر بود میخوابید تا ۵صبحولی الان یکماهه که علائم دندون دراوردنش شروع شده دیگه شبا نمیخوابههم شی ...

ژل مخصوص لثه نوزاد هست تو داروخونه.

اسمش ژل دندان باریج. اونم خوبه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
دکتر بچه های من علیرغم اینکه به شدت حساس بود از 5 ماهگی میگفت غذا شروع کن البته سه چهار روز اول لعاب ...

نه به من گفت از دوهفته دیگه با پوره میوه شروع کن

دختر من رفلاکس شدیدم داره دیگه مجبورم بع حرف دکترش گوش بدم

یک ماه ربطی به دندون نداره علائم هر دندون نهایت سه ۴ روز بشه خیلی از بچه ها فقط شب آخر نق میزنن صب ...

نه عزیزم همه بچه ها یکی نیستن دختر من از ۴ماهگی بهانه گیری هاش شروع شد نظر یه دکترم نبست بالا ۵،۶تا متخصص اطفال بردم گفتن جای دندونشه میخواد بزنه بیرون گوش درد هم داره 

تازه اخرین دکتر گفت احتمالا ماه دیگه بزنه بیرون دندونش