الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون اذیته که اینجوری ناله میکنه... میگم که بعضی آدما سنگدلن... ما هم یه همسایه داشتیم سگش همیشه اذیت بود آخرشم همسایمون معلوم نیس این بخت برگشته رو با خودش برد کجا دلم برای بدبخت سگه میسوخت...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
ما هم همسایه مون برای بچه هاشون سگ گرفتن.... اینقدر این سگ رو میزدن بچه هاشون... همیشه ناله میکرد وزخمی بود... بابام رفت در خونشون با بابای بچه ها حرف زد گفت گناه داره سگ میزنند بچه ات یا بفروش یا رهاش کن... همسایه مون گفت برای بچه ههام گرفتن که باهاشون بازی کنند.... سگ خودمونه هر بلایی که دوست داشته باشین سرش میاریم.... دلم کبابه حیوان بیچاره همیشه زخمی بود🥲😔
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡