2777
2789
عنوان

درگیری با صاحب باغ

471 بازدید | 26 پست

سلام وقت بخیر 

۲سال پیش ی املاکی کلاهمونو برداشت

جوری بخاطر کلاهبرداری و لجبازی شوهرم زمین خوردیم ک باعث شد بیایم سرایداری 

۲ساله اینجاییم طرف قرارداد نوشت تاریخ نزد اعتراض کردیم گف بعد کاملتر مینویسم این قبول نیس 

هربار به طرف گفتم ک آقا قرارداد بنویس گف باشه ب وقتش 

تو این ۲سال بدون حقوق همه کار تو باغش کردیم فقط بخاطر اینکه بهمون ی خونه داده ۲ خوابه هست و با خود صاحب باغ راهرومشترک و دستشویی مشترک داره 

بنده ۸ماهه باردار بودم ۲۰۰ تا درخت این آقارو در عرض ۱ هفته با همسرم پابیل کردیم(پابیل زیرورو کردن خاک و گود درست کردن برای درخت و کود دادن)

حالا دیروز بخاطر چندتا علف هرز عذر مارو خواسته منم زنگ زدم معرف اومد فیلم کارایی ک کردمو نشون دادم گفتم ازمون بیگاری کشیده میگه وظیفتونه

صاحب باغ میگه دروغ میگید کاری نکردید اما من فیلم دارم بعد گف پولو میذارم رو قرآن بردارید گفتم شما مکه رفتید و نماز میخونید من هیچ کدوم اینارو انجام ندادم اما تو زندگیم سعی کردم دروغ نگم و حق کسیو ضایع نکنم 

دیشب فشار صاحب باغ رفته بوده بالا پسراش تهدید کردن ک میان مشهد و ....

صاحب باغ پلیس بازنشسته هست و چندباری وقتی همسرم نبوده جلو من تهدیدش کرده ک اگه ی روز بریزن ببرنش چی ؟

و چندباری به من پیشنهاد داده ک طلاق بگیر من خرجتو میدم 

راهنمایی کنید چکار کنم 

ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشد راهش ، از اونجا برید برای خودتون بهتره

مراقبت از بچه و سالمند که آسون تر از بیل زدنه

اگر واقعا چاره ای ندارید،به زور که نمیتونید تو ملک مردم بمونید

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نیست اگه باشه هم بدون بچه میخوان ..بچم ۱سالشه

بگردین بازم . تا وقتی ی کار مطمئن پیدا نکردین اونجا بمونین بعد بیاین بیرون ‌ 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

این نشد راهش ، از اونجا برید برای خودتون بهترهمراقبت از بچه و سالمند که آسون تر از بیل زدنهاگر واقعا ...

حق و حقوق ما چی؟

ایشون۲سال پیش قرار داد نوشته یک برگه امضای مارو گرفت و هیچی ب ما نداد هربار گفتم ی بهونه آورد

بگردین بازم . تا وقتی ی کار مطمئن پیدا نکردین اونجا بمونین بعد بیاین بیرون ‌

نمیذاره دیشب معرف علنی داشت مارو تهدید می‌کرد ک این آقا نگهبان قبلی رو فلان کرده اینجوری کرده 

گفته تا آخر ماه 

نمیذاره دیشب معرف علنی داشت مارو تهدید می‌کرد ک این آقا نگهبان قبلی رو فلان کرده اینجوری کرده گفته ت ...

چون پلیس بازنشسته هس نباید حق و حقوق بقیه رو پایمال کنه . شمام اگ سندی چیزی دارین از اینکه زحمت میکشین و حقوق نمیده شکایت کنید

البته اگ روز اول قید کرده منزل بدون حقوق حرفی نمیمونه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

حق و حقوق ما چی؟ایشون۲سال پیش قرار داد نوشته یک برگه امضای مارو گرفت و هیچی ب ما نداد هربار گفتم ی ب ...

شما خودتون هم زیادی خوش بین هستید عزیزم،اگر راهی هست و میتونید شکایت کنید وگرنه بیخیالش بشید، اگر واقعا حق و حقوقی داشته باشید خدا ازشون میگیره، یه جای دیگه و جوره دیگه به شما بر میگردونه، باور داشته باش.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

جا قحطیه مگه برید جایی دیگه شما روز اول خودتون قبول کردین در عوض خونه اونجا کار کنین پول پیش ک ندادین که قرار داد ببندین حالا بهش میگفتین مهلت حداقل یه ماهه بده ما یهجا پیدا کنیم بریم خونه مال ایشونه روزاول قبول نمیکردین یا قرارداد سفت و سخت میگرفتین مردم رحم تو دلشون نیست خدای توهم بزرگه بگردین یجا پیدا کنید 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اکر افغانی که هیچ نمیتونی کنی ایرانی هم باشی نمیتونی والا الان باغ کناریمون افغانی سرایدار داره دارن از خود یارو بیشتر عشق میکننن زمستون و پاییز تمام میوه هاشو کندن فروختن برای خودشون سبزی میکاره صاحب باغ اینا میخورن به خود یارو نمیرسه ولی یارو تا الان از گل نازک تر نگفته تا ماهی بیست تومن هم بهش میده یعنی سوای ویلا که داده ٫۸تا بچه هم داره با خودش و ننه یارو یازده نفر اینجا سر صدا میکننن تا چهار صبح بچه هاش نیمذارن تو ویلامون بخوابیم تذکر هم میدیم میزنن زیر گریه که شما مسلمان نیستید چشم ارامش مارو ندارید