2777
2789

کسی تو دیوار عربی محصولی فروخته ؟بلده؟نحوه ثبت و ارسال و اینکه چجوری پولشون رو نقدمیکنن و یا کسی هست که محصول بگیره خودش ارسال کنه 

سایت کارگو چجوریه 

یاتوسایت باسکول فروش عمده داشته 

ممنون میشم راهنمایی کنین 

کسی بود اماده همکاری هستم

من نفروختم ولی ممکنه بگید دیوار عربی یعنی سایت کشور عربی هست؟

سایت سوق والمفتوح هست سرچ کنی میاره ولی باید بلد باشی که چجوری ارسال کنی و چجوری نقدش کنی اما من بلد نیستم 

برای شروع به یه همکارنیاز دارم که بلد باشه جنس از من فروش از اون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چند سال هست فروش آنلاین دارم کلا زمینه فروش دارم محصولتون چی هست؟ شاید شرایط همکاری داشته ب ...

من محصولاتم متوعه 

یعنی کارهای هنری با پارچه کلی هم وقت میزارم روش 

مشتری هام بد نیستن ولی خب تقریبا درجا زدنه 

میخوام پیشرفت کنم 

عزیزم من چند سال هست فروش آنلاین دارم کلا زمینه فروش دارم محصولتون چی هست؟ شاید شرایط همکاری داشته ب ...

این آیدی من تو تل  گرام هست 

اونجا پیام بدین صحبت کنیم اینجا کم میام 

@leila_omid

لیلا خانوم 

مایل بودین پیام بدین 

من هم محصول دارم نیاز دارم یه نفر که تجربه فروش داشته باشه کمکم کنه